След повече от година на несигурност, свързана с пандемията, все

...
След повече от година на несигурност, свързана с пандемията, все
Коментари Харесай

Iuvo предлага алтернативен начин да печелите от свободните си средства с нов продукт със 100% гаранция и на главницата, и на лихвата


След повече от година на неустановеност, обвързвана с пандемията, от ден на ден хора обръщат по-задълбочено внимание на ръководството на персоналните си активи и разнообразните опциите за рентабилност от свободните си средства. Tрадиционните финансови институции обаче от време на време изостават в предлагането на атрактивни и софтуерни решения на своите клиенти. Депозитните артикули претърпяха сериозна промяна в последните години, като, в търсене на оптималната сигурност, те се трансфораха в извънредно консервативни финансови услуги, а разноските за използването им се усилиха . С въвеждането на спомагателни такси и трансформирането на средносрочни депозитни артикули в разплащателни или спестовни сметки, тези артикули стават все по-неизгодни и по-малко привлекателни за хората, които търсят рентабилност от свободните си средства. Макар и обезпечени от закона в размер до 100 000 евро, вложените средства в такива артикули са лимитирани в приходите, които могат да предложат на своите консуматори. Те са лимитирани в използването на софтуерни решения, въпреки че клиентите интензивно търсят нови разновидности за ръководство на парите си.

През петте години на своето битие * се потвърди точно като добра такава опция с разнообразно портфолио от кредитни оригинатори и заеми и атрактивна междинна годишна рентабилност за своите консуматори. Р2Р платформата разрешава на потребителите да закупят вземания по отпуснати заеми от  . След като заемът бъде провиснал, той се качва в iuvo, където потребителите могат да го видят, изберат и да влагат в негo. При погасяване на вноските по заема, потребителят получава в акаунта си такава част от сумата каквато има от главницата и лихвата. В случай че кредитополучателят спре да обслужва задължението си, се задейства , посредством която оригинаторът възвръща на потребителя цялата неизплатена главница.

От 27 юли 2021 година първият и максимален оригинатор в iuvo - Easy C redit , предлага поредна неповторима опция за рентабилност на платформата iuvo с опция за бърза ликвидност под името . Компанията е добре позната на българския пазар към този момент повече от 16 години и е модернист в областта на потребителското кредитиране с присъщия си бизнес модел, включващ домашно кредитиране. За пръв път обаче потребителите на iuvo имат опция да закупуват и вземания по бизнес заемите на Easy Credit.

Специалните условия на „ Super Easy “ от Easy Credit включват:

Гаранция за назад изкупуване (buyback) както на главницата , по този начин и на лихвата . При веселба на заплащанията по бизнес заемите Easy Credit са задължени да изкупят назад вземанията при цена, равна на оставащите дължими главница и рента по контрактувания погасителен план;

Easy Credit ще извърши задължението си за назад изкупуване на вземанията на идващия ден при настъпила веселба на заплащанията по заема от 3 (три) дни;

Възможност за бърза ликвидност посредством вторичния пазар на iuvo. До 3 (три) дни вземанията на всеки, вложил в „ Super Easy “ от Easy Credit през платформата на iuvo, ще бъдат изкупени, като само потребителят би трябвало да ги разгласи за продажба на второстепенен пазар с отстъпка 0,5%**;

Рейтинг на заемите – клас А ;

Валута на заемите – EUR и BGN;

Лихва сред 4.80% 5.12%;

Матуритет от 6 и 12 месеца .

Всички заеми са обезпечени със 100% гаранция за назад изкупуване (buyback) освен на главницата, само че и на лихвата, като са обезпечени и с групова гаранция от Management Financial Group (MFG)*** Повече информация за продукта „ Super Easy от Easy Credit може да намерите . В допълнение, Easy Credit резервира 20% присъединяване (skin in the game) във всеки заем.

 

Новите заеми можете да намерите в акаунта си във филтър Оригинатор (Originator) под същото име и по този начин да разнообразите капиталовото си портфолио. Поради лимитираното предложение iuvo предлагат потребителите да се насочат към ръчното вложение с по-големи суми. Специалните условия за продажба на вторичния пазар разрешават бърза ликвидност и опция да разполагате със средствата си в по-кратки периоди , да получите и рента при закъснение , като чакате единствено 3 дни да се задейства гаранцията за назад изкупуване**** .

Все още нямате акаунт в iuvo ?

P2P лендинг платформата iuvo е отворена както за физически, по този начин и за юридическите лица. Физическите лица би трябвало да имат навършени 18 години и годна банкова сметка на тяхно име в границите на Европейския съюз (или трети страни, които съблюдават AML/CFT на ЕС).  също би трябвало да имат годна банкова сметка на тяхно име в границите на Европейски Съюз. Техните данни и генезис на средствата ще бъдат проверявани и от страна на iuvo в сходство с регулациите против прането на пари и финансирането на тероризъм (AML/CFT).

Всеки нов консуматор, включил се към iuvo, може да се възползва и от бонус акцията за . Необходимо е да депозирате най-малко 100 евро или равностойността им в друга валута към профила си, а по-късно да ги употребявате за закупуване на заеми за най-малко 2 месеца. Бонусът, който ще получи всеки нов консуматор, е еднакъв на 0.75% от разликата сред всички направени преводи и тегления на средства в границите на 60 дни от датата на първия превод.

Възползвайте се от опцията да инвестирате мъдро и

 

 

*Дейността на платформата не е контролирана от законодателството, касаещо капиталовите медиатори. Средствата, преведени към профила на потребителя в платформата, не са депозити евро.

**При предпочитание да получите средствата си преди падеж, можете да продадете закупените от вас заеми „ Super Easy “ от Easy Credit посредством вторичния пазар на iuvo. Вземанията ще бъдат изкупени от Easy Credit до 3 (три) работни дни, в случай че ги обявите за продажба с отстъпка от 0.5%. Разбира се, можете да ги обявите за продажба с по-голяма или по-малка отстъпка или даже с надценка. В подобен случай продажбата ще се реализира на пазарен принцип съгласно интереса на другите консуматори към тези вземания.

***Management Financial Group е 100% българска група компании, чиято задача е да обезпечи опция за елементарен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното му обществено и финансово положение. Някои от фирмите в групата оперират на българския пазар от над 16 години. Групата е дейна в шест страни: България, Румъния, Украйна, Полша, Испания и Северна Македония, и реализира планувана огромна геоекспанзия на основни европейски

пазари и най-малко на още един континент до края на 2021 година Management Financial Group има 15 настоящи лиценза за финансови институции – кредитиращи, за кредитно ходатайство,парични преводи, платежни услуги, издаване на електронни пари, които са издадени от националните банки на България, Румъния, Украйна, Полша и Северна Македония. Основният фокус на MFG е предлагането на финансови и кредитни артикули за физически лица, през дребен и междинен бизнес, до приблизително огромни корпоративни клиенти. В портфолиото на холдинга влизат компании и марки като Easy Credit, Бяла Карта, Viva Credit, Fintrade, Prospect Capital, P2P лендинг платформата iuvo и други

****Гаранцията за назад изкупуване е корпоративна, т.е. обезпечена на договорно равнище сред оригинатора и Платформата, а не планувана в закон.

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР