След повече от един месец пълно отсъствие от социалните мрежи

...
След повече от един месец пълно отсъствие от социалните мрежи
Коментари Харесай

ТоТо се появи след скандала с Тити Папазов

След повече от един месец цялостно неявяване от обществените мрежи след абсурда около Тити Папазов, Тото се върна в Инстаграм.

Но не през своя профил, а този на брачната половинка си Кристин, която сподели по какъв начин рапърът учи сина си да се гмурка. Явно фамилията опитва по какъв начин ще реагира аудиторията на Тото, откакто върху него се изля невиждана вълна от хайт поради изявлението с Тити Папазов, който описа по какъв начин е стригал принудително някогашна другарка.

Победителят в " Биг Брадър " сгафи още по-жестоко, като в своя отбрана пусна крадено филмче на американски инфлуенсър за кенсъл културата. Оттогава от семейство Йотови нямаше и диря до през вчерашния ден вечерта, когато се върнаха в обществената мрежа.



Кристин сподели няколко фотоси и видео от ваканцията им на безлюдно място, вдън горите тилилейски, на което липсват както непознати хора, по този начин и здания. Преди няколко дни дамата на Тото пусна и стори със същата локация, от което ставаше ясно, че хората, които се виждат на фотографиите, са на техни близки. Явно провалилият се водещ се е скрил от светската блъсканица и търси избавление в фамилията. По-интересното е, че Кристин се връща на работа като учителка по танци, написа " Хотнюз ".

Този й ангажимент е от преди да избухне абсурда с мъжа й и тя просто го съблюдава. Дали ще има задоволително искащи да се учат от нея ще бъде знак време ли е и Тото да стартира с обществените прояви. В първите часове под поста на брачната половинка на Тото липсваха всевъзможни мнения, а херасванията набира скорост, само че няма и по какъв начин да е другояче, тъй като не върви да плюеш грижлив татко с непълнолетен наследник.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР