След повече от 600 000 реализирани единици от лансирането на Macan

...
След повече от 600 000 реализирани единици
от лансирането на Macan
Коментари Харесай

Porsche обнови Macan

След повече от 600 000 осъществени единици от лансирането на Macan през 2014 годин, Porsche анонсира актуализирана верси на второто си пазарно предложение сега.

От Porsche разясняват, че новата версия на Macan има по-спортен и изострен дизайн, с основен акцент върху измененията в дизайна на предната част на автомобила, както и повече мощ.

Новата версия на топ-предложението в модификационното портфолио на Macan- Macan GTS, идва с 2.9-литров, V-образен, шестцилиндров двигател, който дава обещание максимална мощност от 440 конски сили, което представлява нарастване от 60 конски сили в съпоставяне с предшественика си. Компактният състезателен SUV модел е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.3 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 272 км/ч.



Останалите две оферти в семейството на Macan са Macan S с 2.9-литров V6 с 380 конски сили и Macan, който е снабден с нов четирицилиндров елемент с 265 конски сили. Последният е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.2 секунди и да развие 232 км/ч.

Всички версии на Macan са изпълнени със седемстепенна роботизирана предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела, а базовата цена е избрана на 62 917 евро. Macan GTS започва от 88 264 евро.

От Porsche анонсират и интересни подробносит по отношение на пазарното предсатвяне на Macan, включително и че на най-голяма известност той се радва в Китай, където пък 60% от поръчките са генерирани от дами.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР