След повече от 20 години предателство на българския национален интерес

...
След повече от 20 години предателство на българския национален интерес
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Историята е присмехулница – Радев с „руския Крим“ открива интерконектора

След повече от 20 години изменничество на българския народен интерес най-сетне се открива интерконекторът с Гърция, написа във Facebook политологът Огнян Минчев.

 

„ След повече от 20 година рушвети от Газпром, безволие пред Путин и искрено изменничество на българския народен интерес в интерес на съветския монопол и колониaлен имперски интерес в България, през днешния ден най-сетне се открива газовият интерконектор сред България и Гърция.

 

Историята е огромна присмехулница - на времето прати Първанов да подписва участието ни в НАТО. Днес изпраща Радев - оня, " Крим е съветски, кой да е... ", нали помните - да открива интерконектора. То няма и кой различен да отиде по заслуги.

Цялата българска политическа класа позорно държа България 30 години след рухването на комунизма в послушание на съветския енергиен колониализъм. И освен енергиен... “ – установи политологът.

 

" Да се надяваме, че след газовия интерконектор, на такива като Радев ще им се наложи публично да " открият " снабдяването на българската войска с цялото належащо съвременно оръжие, създадено в страните от НАТО. Ще им се наложи да откриват публично всички съществени стъпки към преобразяване на България в почтена и самостоятелна страна - член на европейското и атлантическото семейство. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. А най-добре е въпреки всичко в българската политика да се появят политици, които по разбиране и със храброст пазят българския народен интерес при всевъзможни условия. Дано... " - споделя още Огнян Минчев.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР