След последната си връзка с младият Адил, Екстра Нина се

...
След последната си връзка с младият Адил, Екстра Нина се
Коментари Харесай

Екстра Нина се раздели с младия турчин

След последната си връзка с младият Адил, Екстра Нина се завръща дефинитивно в България. Известната фолкаджийка, която е на 60 години, прекара последните години от живота си в Турция, уверена, че за любовта възрастта не е спънка.

Това не беше първият й опит с сътрудник, който е доста по-млад от нея. Певицата има несполучлив брак за гърба си, още веднъж с по-млад от нея мъж. 

Говори се, че разликата във възрастта е станала причина за края на връзката сред Нина и Адил. За да избегне неуместните въпроси и подозренията в обществото, Нина реши да разгласи, че се връща обратно в България, с цел да продължи там живота си.

Сега, когато е в родината си, Нина се насочва към намирането на нова работа, откакто прекара години на сцената в Турция. Тя беше известна в едно от локалните заведения, където пееше балкански и съветски песни. Нейната цел е да продължи да пее и у нас, с цел да остане покрай публиката, която я обича.

Макар да става на 60 години през зимата, Нина към момента наподобява добре. В осъществяванията си тя не изрязва бръчките и се гордее със старостта си. Въпреки това, е истина, че в обществените мрежи Нина постоянно употребява филтри, които да й подчертаят хубостта.

Това, което можем да научим от Нина, е че за любовта няма граници и спънки, в това число възрастта. Дори и да приключва няколко връзки, всеки от опитите й дават урок за това по какъв начин да обичаме без ограничавания.

Раздялата с Адил може да бъде мъчителна, само че е значимо да извлечем поука от обстановката. Възможно е да бъдем с обичан човек, който е доста по-млад или по-възрастен от нас, само че би трябвало да намерим салдото в връзките си и да се поддържаме във всичко, което вършим.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР