След поредицата предизборни и изборни скандали, днес новинарският поток направи

...
След поредицата предизборни и изборни скандали, днес новинарският поток направи
Коментари Харесай

Мъжкари! Тик Ток “звездите“ Емили, Чеченеца и Куката се топят взаимно за позорния клип

След поредицата предизборни и изборни кавги, през днешния ден новинарският поток направи внезапен завой. В " окото на бурята " се оказаха няколко от известните в последно време Тик ток " звезди ", известни най-вече със своята безмисленост. Скандалът гръмна, откакто в Youtube канала на Тошо Куката се появи видеоклип, сниман в мол " Пловдив ", на който скандалната Емили Тротинетката води на каишка младо момче и се държи с него като с куче. Момчето, лази и лае, провикват му „ дай лапа ” и „ хвани ”, след което хвърлят празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе. В клипа вземат участие други трима известни тиктокъри -Тошо Куката, Чеченеца и Тихомир Рангелов, който единствено преди две години се подвизаваше като Мелиса. Малко по-късно, от пост във Facebook стана ясно, че момчето от клипа е било със специфични потребности, което безусловно взриви мрежите.  
Прочетете още
Стана ясно, че фамилията на момчето има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си разрешат юрист, само че желаят причинителите на тази подигравка да понесат последици за дейностите си. 

ВСИЧКИ В ПОЛИЦИЯТА

Последствията от гаврата обаче не закъсняха. След като новината бе публикувана от медиите, бе открит и юрист на фамилията, а малко по-късно бяха арестувани и участниците в клипа- Петко Атанасов- Чеченеца и Тодор Огнянов - Тошо Куката. Емили Тротинетката  /чието същинско име в действителност е Данаил Йорданов/ пък съобщи, че е била принудена принудително да се гаври с момчето от Тошо Куката, като добави, че даже е била и заплашвана, а след което тя също бе привикана в полицейско ръководство в София, с цел да даде показания.



TrafficNews  направи опит да се свърже с двама от участниците в клипа за коментар, а точно с Тошо Куката и с Чеченеца, като телефонът на Куката е изключен, а Чеченеца съобщи, че се намира в полицията и не е комфортно да приказва по телефона.

Наш екип обаче съумя да приказва с тях малко по-късно, когато бяха пуснати от Второ РПУ.





„ Момчето искаше единствено, другар ми е и се молеше да го снима и да стане прочут. Емили го направи всичко това ”, съобщи Тошо Куката. Пред полицията се появи и брачната половинка на Чеченеца - Ана Рашкова, която мъчно можеше да остане незабелязана поради тоалета й - леопардово манто с голяма кожена яка. 



БЪРЗА РЕАКЦИЯ 

След разпространяването на скандалния клип от Районна прокуратура-Пловдив се самосезираха. 

Образувано бе досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности по отношение на момчето със специфични просветителни потребности, оповестиха от прокуратурата.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица, за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила. Изясняват се аргументите за осъществяване на действието. Срокът за привършване на следствието е двумесечен.  

Не закъсня и позицията на управлението на мола, в който е изработен и сниман клипа. От комерсиалния център осъдиха дейностите, развили се на третия етаж пред погледа на десетки гости. Също по този начин обявиха, че снимането на видеото не е позволено от тях, като това е прорез с разпоредбите на обекта. Мерките, които ще бъдат взети оттова са ограничението на достъпа на всички участници в непристойното видео.

ФЕЙСБУК- ДЕБАТИ

В обществените мрежи и форумите избухна същинска война по въпроса кой е отговорен за позорната сцена. Тъй като страстите от последните избори към момента не са отшумели, доста от потребителите не закъсняха да политизират държанието на участниците в срамните подиуми, като причисляваха участниците в тях към една или друга политическа мощ. 

Други пък се подиграваха на " мъжката " им постъпка да трансферират виновността един на различен. 

Не са малко и хората, които считат, че инфлуенсърите са прибегнали към скандалния сюжет, с цел да си върнат позамрелия интерес на публиката.  Ден по-рано те са рекламирали клипа във фейсбук и тик ток профилите си. Дали обаче са подценили следствията занапред ще разберем. 





Въпросът " Кой е отговорен? " има доста отговори, само че евентуално никой от тях няма да се хареса на читателите ни. Факт е, че сходни подиуми за следващ път ни припомнят за голямата морална бездна, в която се намира обществото ни. 

Не по-маловажен е въпросът какъв брой хора в мола са гледали безучастно сцената, без да се намесят дали от боязън, дали от равнодушие. Защо тази откровена идиотия не впечатлява никого от посетителите? Къде е защитата на мола и за какво никой не е реагирал? Но евентуално и тези въпроси ще останат без отговор.

Можем само да се надяваме общество да си вземе сериозна поука от тази преживелица и да даде сериозен отпор на всички, които разрушават полезностите, морала и етичните публични правила и правила в България! 

А нека, но едва ли!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР