След поредица от скандали и ескалации на напрежението на последните

...
След поредица от скандали и ескалации на напрежението на последните
Коментари Харесай

След скандалите и плюнките: Помириха ли се ПП-ДБ и „Възраждане“?

След поредност от кавги и ескалации на напрежението на последните съвещания депутатите от Политическа партия - Демократична България и „ Възраждане “ наподобяват помирени.

От обединението желаеха по-строги санкции за народните представители.

„ Изменения в правилника, които да завишават глобите за държание, което неприемливо “, изиска Мирослав Иванов от Политическа партия - Демократична България, предава bTV.

„ Надали глобите ще са тези, които ще трансформират метафоричния език, алегориите, басните, желанието да се уязви съперникът “, сподели ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.

„ Исторически доста диспути са се разгаряли. Сега ще ви дадем опция, сътрудник Божанков, да вземете процедура без да плюете и храчите по „ Възраждане “, имате опция да се реабилитирате “, сподели Цвета Рангелова от „ Възраждане “.

„ Ако ние покажем на обществото, че не можем да се поносим, този звук, който задаваме от тази естрада, се придвижва в обществото. Ще поставим всички старания тонът в тази зала да бъде естествен “, сподели Явор Божанков от Политическа партия - Демократична България.

Така, след ескалацията в последните съвещания, този път Явор Божанков се изрече от парламентарната естрада без да се стига до напрежение, а въпросът приключи с нов апел.

„ Нормалното парламентарно държание позволява и политически огън, дано да не позволяваме обаче да става политически пожар “, сподели ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.

След това депутатите се захванаха с решения за парите на страната. Те се ангажираха, че новият бюджет ще бъде признат до края на юли, а съгласно финансовия министър дефицитът в него ще бъде до 3%. Асен Василев даде обещание, че в най-скоро време ще показа на депутатите ще показа нов план на бюджет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР