След погрома на КТБ отношенията Борисов-Пеевски станаха союз нерошимый. Министерството

...
След погрома на КТБ отношенията Борисов-Пеевски станаха союз нерошимый. Министерството
Коментари Харесай

Цветан Василев: След погрома на КТБ отношенията Борисов-Пеевски станаха ”союз нерушимый”

След погрома на КТБ връзките Борисов-Пеевски станаха ”союз нерошимый ”. Министерството на стопанската система е непокътната територия за Пеевски, знае се за Божидар Лукарски. Публична загадка е, че Пеевски взе на концесия квотата на Волен Сидеров. Министър Караниколов защитаваше ползите на Певски. Същият е и сегашният министър Лъчезар Борисов, има връзки с Пеевски от 2008 година Няма какво да загатвам Горанов. Това сподели банкерът Цветан Василев, някогашен мажоритарен притежател на КТБ.
Борисов е раздразнителен от тази тематика. Няма поръчка или обществен търг, в който да няма ползи на Пеевски. Има интерес и Борисов. По време на първото държавно управление на Борисов нямаше толкоз очевидно отношение, нямаше средства. Техният брак по сметка укрепна след банкрутиране на КТБ, изясни той в " Честно казано с Люба Кулезич " пред

Това стана оше по ясно към Булгартабак. Косвено са били сътрудници при приватизацията на Булгартабак. Косвено са били сътрудници и при първия план на " Южен поток ". Бил съм очевидец на тия диалози, уточни банкерът.

Той разяснява и назначението на Виолета Сечкова за консул: Показвал съм документи, че Александър Сталийски е доверено лице на Борисов. На Южна Корея, когато и би трябвало човек, пита българското държавно управление. Тя била дилър на Самсунг, покъртен съм, разяснява банкерът.

Ако някой чака да ги види строени като акционери Певвски и Борисов, никой няма да ги види. Никой не заявява каквото и да било. Пеевски заявява едни подправени приходи. И Цацаров и Гешев са част от това незаконно статукво, сподели още той.

Те са сътрудници и в голямата кражба на Виваком. Никой не си мисли, че един Спас Русев може да има 46%. За мен тези неща не са странни, изясни той.

Нито една бществена поръчка не минава без отбрана на техните ползи, безапелационен бе Цветан Василев.

За мен е нонсенс договорката за Нова телевия, без да е качила зрителския интерес Не мога да си показва, че цената на Нова телевизия се е вдигнала със 100 млн. лева с помощта на фрагментите на Пеевски, разяснява той. Няма логичност икономическа и от позиция на маркетинг. Все едно да сложиш лъжица катран в мед. На какво равнище е този контакт, с цел да се поеме и този риск? Ако Пеевски няма да си занимава с медии с какво ще държи прокуратура? Навсякъде къде се е докоснал Пеевски става въпрос за безобразни закононарушение, сподели той и даде образец с Дунарит.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР