След победата над Шамрок Роувърс в Разград Анте Шимунджа запази

...
След победата над Шамрок Роувърс в Разград Анте Шимунджа запази
Коментари Харесай

Впечатляващо: Анте Шимунджа има 18 победи от 21 мача с Лудогорец

След успеха над Шамрок Роувърс в Разград Анте Шимунджа резервира 100-процентовия си актив отпред на Лудогорец от началото на сезона. Откакто пое разградчани през зимата, словенският експерт може да се похвали с извънредно висока успеваемост, написа " Тема Спорт ".

Той към този момент е водил тима в 21 мача (всички турнири). От тях са били извоювани цели 18, при 1 тъждество и 2 загуби. Интересното е, че единствено един тим е съумял да победи Лудогорец под управлението на Анте Шимунджа.

Това е Левски, който надигра зелените и в двата мача от полуфиналите за Купата на България (3:2 в Разград и 1:0 на реванша в София). Единственото тъждество пък е против новобранеца Царско село в Първа лига - 1:1 на 19 март 2022 година

Мачът против Шамрок Роувърс бе под №57 за Лудогорец в Шампионската лига (квалификации и същинска фаза), а салдото в най-престижния шампионат на зелените към този момент е позитивен - 22 победи, 14 равенства и 21 загуби.

Общо в Европа обаче равносметката на Лудогорец продължава да е отрицетелна - 40 победи и 43 загуби от 116 мача, при 33 равенства.
 Сотириу: Футболът е непредвидим, би трябвало да останем съсредоточени
Сотириу: Футболът е непредвидим, би трябвало да останем съсредоточени

" Това е единствено една стъпка напред "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР