След по-малко от месец Кейт Мидълтън трябва да роди третото

...
След по-малко от месец Кейт Мидълтън трябва да роди третото
Коментари Харесай

Кейт и Уилям все още не знаят пола на бебето

След по-малко от месец Кейт Мидълтън би трябвало да роди третото си дете и всички мерки в болничното заведение “Сейнт Мери” в Лондон към този момент са почнали.

Оказва се, че нито Кейт, нито Уилям, а още по-малко техни близки знаят пола на бъдещото бебе. Двойката се е зарекла никой да не научи какво ще бъде детето им, тъй като двамата желали това да бъде изненада както за тях самите, по този начин и за останалия свят. Това незабавно опроверга слуховете, че херцогинята на Кеймбридж съзнателно се облича основно в синьо, тъй като чака момче.

Очаква се бебето да се появи на бял свят в края на месеца – 23 април. То ще се роди в същата болница, в която проплакаха принц Джордж и принцеса Шарлот, а също и самият принц Уилям. “Стаята, непокътната за раждането на Кейт, е запечатана от месеци и се проветрява постоянно, както и коридорите към нея”, разкрива източник. Кралската стая ще коства на фамилията 9 500 паунда дневно.

След като бебето се роди, по традиция ще разгласят името му, пола, деня и датата на раждане с публично известие пред Бъкингамския замък. “Кейт ще се завърне назад в Кенсингтън на същия ден, в който е родила, или на идващия, според от положението й”, разкрива източникът.

Източник: Missbloom.bg

Снимкa: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР