След по-малко от две седмици - на 8-и април около

...
След по-малко от две седмици - на 8-и април около
Коментари Харесай

Топ астролог: Краят на света няма да е тази пролет!

След по-малко от две седмици - на 8-и април към обяд, следва цялостно Слънчево затъмнение. То може да бъде забелязано в Съединени американски щати, Мексико и Канада. Какво обаче предвещава явлението? 

Астрологът Мира Кунева разяснява, че слънчевите затъмнения по предписание се свързват с водачите, с крале и с държавни управления – изобщо с факторите, които ни ръководят и вземат решенията за света на мунданно равнище.

" Още седмица след настъпване на събитието може да се случат промени на такова равнище, само че на териториите, върху които пада галактическата сянка. Доста астролози в чужбина към този момент разясняват, че затъмнението, ставащо в 20-тия градус на Овена, ще засегне астрокартите на Русия и Съединени американски щати ", споделя Кунева пред в. " Телеграф ". 

Тя е безапелационна, че там в идващите месеци ще има съществени събития. " По-големият проблем за мен в този момент е, че силата на слънчевото затъмнение ще укрепи като през лупа този рисков съвпад Марс-Сатурн. По мотив нападателната астрокартина и на Изток, и на Запад към този момент се появиха прогнози, че краят на света е близо, че точно за това е бил приказвал и Нострадамус.

Аз смятам, че светът няма чак да загине тази пролет, само че ескалация ще забележим в зоните на военни спорове, а може да има и начало на нови. Вероятно ще забележим и смяна в водачеството на някои страни, а оттова и поврат в техните политики ", добавя астроложката. 

Мира Кунева акцентира, че в края на март и началото на април ще има съвпад сред Юпитер и Уран, който е един път на 12 години. " Това е значимо за международната стопанска система и за националната ни в частност.

Най-вероятно в композиция със затъмненията ще се отключи една световна криза. От една страна ще изкристализират сектори с огромни проблеми, а от друга ще се види кои ще са другите браншове с прилив и напредък.

От лятото на 2024 година във втората група ще има стремително развиване. От зодиите още веднъж пострадали (в добра или неприятна посока) ще са Овен и Везни ", споделя още Кунева. Тя напомня, че интервалът сред Лунното затъмнение на 25 март и Слънчевото на 8 април се назовава кулоар на затъмненията. " Винаги в тези интервали би трябвало да направляваме личните си страсти и здраве.

По-чувствителните ще имат интервали на безсъници, на вътрешно напрежение, на нервни прояви, може да се следят и флуктуации освен в държанието, само че и в кръвното налягане. Понякога това е съдбовно, тъй като човек може да изгуби надзор, до момента в който кара автомобила си. Ситуацията тази пролет се усложнява, защото в коридора тече един доста противен съвпад сред Марс и Сатурн, който ще е деен сред 2 и 15 април. Той се случва на към две години един път и като се изключи че носи естествени бедствия, произшествия с произшествия, прави хората извънредно напрегнати, нападателни и недоволни.

Така че първото нещо в тези дни е да се пазим от личната си експанзия, само че и от усложнение в спорове с близките. Особено по-лабилните хора няма да се усещат доста уравновесени. Да внимаваме още и за произшествия, било на работа или у дома.

Големите решения в живота ни също не е добре да взимаме в коридора на затъмненията - за вложения, покупки, сватби, овакантяване или промяна на работа и други ", безапелационна е Мира Кунева. 

На фона на всичко това не би трябвало да забравяме, че Меркурий също влиза в ретроградната си фаза в знака Овен. " Хаосът в действителност ще е доста сериозен най-малко до 15-18 април. Хората доста бързо ще желаят да взимат решенията си, ще работят по-импулсивно, само че това ще подвига внезапно опцията за неточности. Ще се приказва бързо и безогледно, което в допълнение ще основава предпоставки за спорове ", предизвестява астрологът Мира Кунева. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР