След пиянската изцепката на психоложката от Кюстендил още една мадама

...
След пиянската изцепката на психоложката от Кюстендил още една мадама
Коментари Харесай

Любовно риалти или хорър? „Ергенът” замяза на филм на ужасите след влизането на Виктория

След пиянската изцепката на психоложката от Кюстендил още една кокона съумя да изнерви публиката до краен лимит. Това е спортната мениджърка Виктория, работила в БФС. За която приказват, че е близка до ръководителя на съюза в оставка Боби Михайлов.

Дамата може да се похвали с достижения в региона на футбола, само че с хубостта никак я няма. И в случай че някои от феновете  все отново откриха нещо чаровно във външността  й когато Алек я наметна със сакото си поради студа.

То откакто ергенът наметна с второ сако още едно момиче, нейната стеснителност на момента се изпари и Виктория възмути драгите фенове с безпардонно фръцкане. Което в следствие мина в люти закани и обиди към дамата лишила й за малко Алек. Който съгласно нея задължително  би трябвало да стане неин брачен партньор.От  устата й прозвучаха вещарски заклинания и обети, сипейки обиди към момичето.

Така в този миг сякаш сантименталното шоу замязя на някакъв филм на ужасите.Участничките незабавно се разделиха на два противникови лагера дребни и дърти. И от това си пролича по какъв начин ще се развиват споровете за в бъдеще.

Може да ви се коства необичайно, само че като, че ли новият ерген дава преимущество на по-зрелите дами. Публиката не спира  да се чуди за какво толкоз прокламираното шоу съумя да се докара до тук и стана съгласно тях дъно на дъното.

Обясненията са, че или кастингът е бил извънредно слаб или пък продуцентите са избрали единствено мацки с проблематично личностно държание или такива, които минават всевъзможни граници. Но какъвто и да е казусът няма кой да забрани на феновете да си  включат отдалеченото и да спрат да гледат тая боза.

Автор:vihrogon.bg

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР