След пищната сватба с избраницата си Гюлджан, Фики Стораро изобщо

...
След пищната сватба с избраницата си Гюлджан, Фики Стораро изобщо
Коментари Харесай

Не е за вярване какво причини Фики на бременна си булка! Вижте какви ги върши след сватбата:


След обилната женитба с избраницата си Гюлджан, Фики Стораро въобще не се вясва у дома! Младият артист изискал да отсрочат медения месец за следващата година, защото нямал време поради служебните си задължения.

се върнал на работа още на идващия ден след сватбата си и от този момент съвсем не прибира вкъщи. Бременната му половинка Гюлджан прекарва по- огромната част от времето си със свекървата и околните си, и съвсем не е виждала очите на пресния си брачен партньор.

Певецът излизал от сконфузната обстановка с оправданието, че в този момент би трябвало да събира пари за бебето им, което се чака чак през март. Но истината е, че младоженците въобще не са притиснати финансово. От сватбата завоюваха близо половин милион лв.. А блестящото празненство беше платено напълно от щастливия дядо Тони Стораро.

Истината е, че на Фики просто не му се стои у дома. 23- годишният плейбой обича нощния живот и купоните, тъй че надали в скоро време ще се кротне до полите на жена си у дома. Младият артист нямаше и изключително предпочитание да се задомява. Но фамилията му настояло да си извърши дълга. Още повече, че партия като красивата Гюлджан няма да откри по този начин елементарно. Момичето е от тяхната религия. Освен това, имала и огромна зестра, защото е от богато семейство.

Двамата се срещнали на негово присъединяване в Брюксел. Фики считал да отскача понякога до хубавицата, до момента в който тук си върти фенките. Семействата обаче не одобрили сходно лековато държание и натиснали младите да се вземат публично.

Младият фолкаджия решил да си извърши отговорностите като по учебник, само че след сватбата да продължи със остарелия си метод на живот. Точно това и прави сега, до момента в който за брачната половинка му се грижат бабите.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР