След пет успешни сезона в ефира на bTV, най-великото приключенско

...
След пет успешни сезона в ефира на bTV, най-великото приключенско
Коментари Харесай

След 7 години: Най-великото приключенско предаване се завръща

 След пет сполучливи сезона в ефира на bTV, най-великото приключенско риалити Survivor се завръща, с цел да откри своите нови герои. bTV започва кастинг за нов сезон и кани всички пълнолетни, подготвени за незабравимо премеждие и борба за оцеляване, да се запишат в специалната секция на уеб страницата.

Под мотото " Надхитри. Надиграй. Надживей. " световноизвестният риалити формат търси у нас участници, които са стимулирани да потвърдят, че триумфът в играта не е въпрос само на физическа мощ, а изисква сложни качества като здрав дух и тяло, съобразителност и стратегическо мислене.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични провокации, физически и душевен тествания измежду естествените хубости на непознати за родната аудитория дестинации още веднъж ще слагат участниците на ръба на човешките благоприятни условия. Накрая ще остане единствено един.

" С доста неспокойствие разгласяваме старт на кастингите за нов сезон на Survivor в ефира на bTV. Survivor e измежду най-екстремните и високобюджетни телевизионни риалити формати с милиони почитатели по света и у нас. Вярвам, че новината за завръщането му ще развълнува феновете и ще окуражи доста хора със стратегическа мисъл и физическа устойчивост да се запишат, " разяснява Ангелина Белчева, Директор " Локални продукции " на bTV.

След 7-годишна пауза в България, паметното международно риалити с голям брой награди " Еми " още веднъж ще откри своите нови герои. Сред най-известните и ярки участници в сезоните досега у нас са персони като Яна Маринова, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов, Нели Иванова, Георги Кехайов и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР