След пет успешни сезона и десетки вълнуващи истории „Фермата“ се

...
След пет успешни сезона и десетки вълнуващи истории „Фермата“ се
Коментари Харесай

Фермата се завръща на 5 септември по bTV - slava.bg

След пет сполучливи сезона и десетки вълнуващи истории „ Фермата “ се завръща триумфално в ефира на bTV. Шестото издание на най-гледаното риалити ще започва на 5 септември и ще напомни както на участниците, по този начин и на феновете изконните български полезности - усърдие, единодушие, почитание към земята и традициите.

Предстоящата конкуренция освен ще подложи на тестване кандидатите, само че и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към реализирането на една фантазия.

В надпреварата за 100 000 лв. всички ще усетят и магията, която по несравним метод носи българската национална музика. Първият прочут участник в шоуто е младата изпълнителка Поли Хубавенска, покорила света със своите етно вокали.

За харизмата и гения на 29-годишната певица няма граници. Гласът на Поли разнася славата на родния фолклор в Англия, Германия, Съединени американски щати, Дубай и до най-далечните кътчета на планетата. Още като ученичка в музикалното учебно заведение Хубавенска се отличава като едно от най-талантливите деца на България. Вокалният й дебют стартира с DJ Стан Колев, а името й се свързва с редица български и международни музикални планове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР