След пет поредни филма и общо 16 години като Джеймс

...
След пет поредни филма и общо 16 години като Джеймс
Коментари Харесай

Кой ще бъде следващият Джеймс Бонд?

След пет следващи кино лентата и общо 16 години като Джеймс Бонд Даниел Крейг напуща поредицата, написа BBC.

Крейг няма да бъде в ролята на прословутия сътрудник, който обаче ще се завърне в нов филм от поредицата. Това беше доказано и от продуцентите, само че към момента няма изясненост кой ще наследи Крейг.

Има много спекулации, че новият Бонд ще е жена, откакто в последния филм от поредицата актрисата Лашана Линч беше правоприемник на Бонд, който се беше пенсионирал и също беше 007 като него.

Това обаче беше отречено от продуцентите, които разкриха, че повече детайлности за новия филм от поредицата ще има следващата година.

Със сигурност филмът няма да излезе скоро, като се допуска, че в случай че няма нови трудности той ще излезе най-късно до 2024г.

Последният филм с Даниел Крейг " Смъртта може да изчака " за умиране претърпя съществени разтърсвания от промяна на режисьора през травма на Крейг по време на фотосите и цели четири отлагания на премиерата поради ковид.

Въпреки това филмът беше няколко месеца най-касовите по време на пандемията. Събра над 774 млн. от боксофис и съумя да избие бюджета си, който беше към 300 млн.

Най-коментирано е името на Том Харди . Той е главен любимец на букмейкърите за ролята. Идрис Елба за следващ път е измежду коментираните артисти, а в случай че получи ролята той може да стане първият цветнокож артист в ролята на Джеймс Бонд.

Други в дългия лист от хипотетичен нов 007 е Реге-Жан Пейдж и Ричард Мадън .

Коментират се още имената на Ейдън Търнър , Том Хидълстън , Килиън Мърфи и Хенри Кавил .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР