След песента за Лена Бориславова, Слави Трифонов и Ку-ку бенд“

...
След песента за Лена Бориславова, Слави Трифонов и Ку-ку бенд“
Коментари Харесай

Хората на Слави се подиграха с Кирил Петков и баща му в песен

След песента за Лена Бориславова, Слави Трифонов и „ Ку-ку бенд “ се подиграха и с някогашния министър председател Кирил Петков и татко му.

Те пуснаха „ Песен за Киро “ в формалния ютуб канал на Седем-осми. В песента се пее за бащата на някогашния министър председател Кирил Петков – Петко Петков. Името му още веднъж влезе в новинарските излъчвания, откакто стана ясно, че Петков е изпращал татко си на депломатическа задача в Турция в търсене на природен газ.

Всичко направи да набуташ баща си,
татко ти Петко да докара две тръби,
татко ти Петко, щом е тука, елементарно се върви напред.
Мойто момченце, ти го ползваш като парапет.

Това е част от текста на песента.

Преди ден Пламен Данаилов, някогашен заместник-министър на енергетиката на „ ИТН “, описа пред NOVA, че Петко Петков е бил зает с търсене на снабдители на синьо гориво.

„ Официално е пътувал до Турция за договаряния дружно с Весела Чернева – съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разходи през първата половина на предходната година “, сподели Данаилов.

Министерски съвет отхвърли бащата на Петков да е бил командирован в Турция. Самият Петко Петков също отхвърли и се закани да съди Пламен Данаилов.

Песента е кавър на „ Кажи на майка си “ На Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на публични събития и в тв студиа.

Тъкмо отмина туй за Лена, пъклен тъпото парче,
пак ни накарахте да пеем, моето момче.

Преди месец в канала на 7/8 се появи и „ Песен за Лена “. Слави и сътрудниците му обаче обясниха, че те нямат нищо общо с нея, а я били „ попаднали на нея “ и тя била национално творчество.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР