„След периода на чука, идва финият танц“, заяви пред БНТ

...
„След периода на чука, идва финият танц“, заяви пред БНТ
Коментари Харесай

Томислав Дончев: След чука, идва танцът

„ След интервала на чука, идва финият танц “, съобщи пред Българска национална телевизия вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Той счита, че стопанската система ни няма да бъде затворена поради новите огромни числа, които всеки ден виждаме.

Припомняме ви, че няколко дни подред растежът на новозаразените с COVID-19 в страната е огромен.

Пореден растеж на COVID-19 у нас! Има нови 93 случая

„ Само историята ще покаже какво ще се случи “, безапелационен въпреки всичко е вицепремиерът.

Относно намаляването на Данък добавена стойност, той разяснява, че това е краткотрайна мярка и подсети, че ресторантьорите са били извънредно открити този път, че няма да има понижаване на цените. Според него, в случай че има изгода от тази мярка, то ще е ориентирано към осветляване на бизнеса.

Във връзка с мярката 60/40, Дончев съобщи, че тя носи изгоди и ще работи, до момента в който е належащо. На въпрос за какво има доста рецензии обаче за нея, вицепремиерът отговори на водещата на утринния блок: „ И вас несъмнено ви подлагат на критика по какъв начин водите. В България всичко постоянно се подлага на критика “.

Според него може да има нова актуализация на бюджета, само че по думите му времето ще покаже това дали е нужно.

За изявлението на министър Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри, вицепремиерът съобщи, че не би трябвало да се бърка една неуместна имитация с корупцията. „ Корупция има във всички браншове, само че значимото е по какъв начин се реагира “, сподели той.

Днес следобяд, разкри вицепремиерът, ще се разбере кой какво е купил. Коментарът му е по отношение на настояването на България да влезе в чакалнята на еврозоната. Той не пожела да приказва повече по тематиката и подсети още веднъж, че през днешния ден следобяд ще стане ясно всичко.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител предвижда, че инфлацията в страната към края на годината ще бъде по-ниска.

За връзките в държавното управление сред ГЕРБ и Обединени патриоти, вицепремиерът съобщи, че всичко е наред и изясни, че разногласията са обикновено нещо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР