След първата си самостоятелна визита зад граница и покрай скандала

...
След първата си самостоятелна визита зад граница и покрай скандала
Коментари Харесай

Мелания Тръмп срещу Бриджит Макрон

След първата си независима аудиенция зад граница и около абсурда с видеото с нейната гола двойничка, Мелания Тръмп се позагуби от медийното пространство в последните седмици . Но ето я още веднъж, в целия й искра.

В края на предходната седмица водачите на редица страни се събраха в Париж, с цел да отбележат годишнината от края на Първата международна война и да почетат хилядите й жертви.

Докато държавните глави беседват на високо равнище и нищят международната политика, Първите дами имаха малко време да разходят новите си тоалети и да привлекат внимание.

 Снимка 388947

Мелания Тръмп заложи на рокля-палто в сиво - цвят, в който я виждаме много рядко. Въпреки това не можем да отречем, че и той и отива. Особено когато е комбиниран с подобаващата кройка. Е

Елегантният тоалет с плисирана долна част Първата дама съчета с палто в същия цвят. И не спря да показва, че знае какъв брой добре наподобява. До нея пък театралничи главната й съперничка на тематика жанр измежду съпругите на държавни глави - Бриджит Макрон .

 Снимка 388944

За да бъде почтена и открояваща се, френската Първа дама избра не един, не два, а цели три тоалета , които разноски на формалните събития. Панталони, сака, ризи - все в стила на Бриджит, само че като че ли и малко консервативни.

И тъкмо когато бяхме почнали да се разочароваме, че госпожа Маркон е захвърлила късите и тесни поли поради рецензиите по собствен адрес, тя ни опроверга с костюм в тъмносиньо, който още веднъж извади на показ фините й крайници .

 Мелания Тръмп, бракът с Доналд Тръмп и едно искрено изявление
Обича ли Мелания Доналд Тръмп

Как първата дама се издаде

В същото време погледът ни, несъзнателно или не, се набива на наедрялото коремче на Мелания Тръмп . А до момента в който двете усмихнато театралничат за фотография като първи приятелки, ние няма по какъв начин да спрем със сравненията посред им.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Melania Trump (@melaniatrump.style) на Ное 11, 2018 в 7:39 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР