След пандемията на коронавируса турските хотели няма да се откажат

...
След пандемията на коронавируса турските хотели няма да се откажат
Коментари Харесай

Сиснемата ол инклузив остава в турските хотели

След пандемията на ковид турските хотели няма да се откажат от системата " ол инклузив ", само че надали ще могат да дават на туристите свободата при избора на ястия, съществували преди нея.
Представител на турската федерация на хотелиерите (TUROFED) описа за това в изявление за ТАСС, представено от БГНЕС.
" Практиката за подаване от личен състав на някои от продуктите в заведенията за хранене с шведска маса по време на пандемията ще остане необятно публикувана и след пандемията. Туристите към този момент няма да имат несъразмерната независимост, която е била преди пандемията. Това се дължи на обстоятелството, че разноските за храна са се нараснали доста. Освен това би трябвало да се вземат всички вероятни защитни ограничения във връзка с здравето на нашите посетители ", сподели събеседникът на организацията.
 Турските хотели остават без шведска маса Турските хотели остават без шведска маса
До края на май хотелите в Турция, получили „ Здравен документ “ ще стартират да отварят порти. Това заяви министърът на тур...
Той също по този начин изрази мнение, че в турските хотели с ол инклузив „ а-ла-карт заведенията за хранене, т.е. с а-ла-карт услугата, може да станат по-чести “.
" В света има обща наклонност към тези типове храни по стопански аргументи, както и заради хигиеничните стандарти и желанието да се минимизират отпадъците ", изясни представител на TUROFED.
Спекулации по отношение на анулацията на системата " ол инклузив " в турските хотели пораждат съвсем всяка година, само че тази информация не се удостоверява.
Така през май предходната година министърът на културата и туризма на Турция Мехмет Нури Ерсой в изявление за ТАСС съобщи за невъзможността да се анулират системите „ ол инклузив “ и в страната. Според ръководителя на министерството по отношение на пандемията от нов вид ковид, в този момент гостите на хотели с ол инклузив няма да могат сами да вземат храна и питиета от масите, а ще би трябвало да показват какво желаят и да го получават от готвачи или сервитьори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР