След оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев Марешки

...
След оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев Марешки
Коментари Харесай

Марешки Хвърли Бомбата Току-Що: Най-Скандалният Български Политик Е Пътник! Край Със Самия

След оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Марешки съобщи, че не той е трябвало да си върви, а Христов, който назова 80% от популацията дебилно и отбрани позицията на Русия, че Съветската войска е помогнала за спасяването на българските евреи. Тогава водачът на " Воля " сложи ултиматум - групата му да не влиза в пленарни съвещания, до момента в който Христов не напусне Народното събрание.

Тъй като социалистите не започнаха нищо, тази заран Марешки разяснява пред Нова телевизия:

" Ако аз го бях споделил това нещо, щяхте да ме разкъсате. Българска социалистическа партия щяха да ми желаят оставката от заран до вечер. А в този момент тъй като е на другарчето - дайте да го заметем с нескопосаното „ Извинявай ”. Иво Христов е пасажер и колкото повече стои в Народното събрание по този безразсъден метод, колкото повече Българска социалистическа партия го пазят, толкоз повече негативи ще търпят.

Защото ние тръгваме в този момент от село на село, от къща на къща, от университет на университет, и ще питаме всеки жител, студент, учител - вие дебил ли се чувствате? Ще видите, че всички тези хора ще му желаят оставката. "

По думите на Марешки този скандал в никакъв случай няма да замре, тъй като непрекъснато му пишели професори и доценти от разнообразни групи в обществото, които казвали, че това е най-големият срам.

" Има ли нещо по-тежко, някой да е споделил по-големи глупости в Народното събрание и да наскърбява целия български народ, да изкривява историята ", акцентира зам.-председателят на Народното събрание.

На въпрос дали по този начин не вършат услуга на ГЕРБ, той отвърна, че по тази логичност излиза, че вършат услуга и на Израел.

По адрес на новия парламентарен ръководител Марешки пък разяснява:

„ Цвета Караянчева е квалифициран човек за този пост и считам, че процедурно ще се оправи сносно. Дали ще й устоят нервите, в случай че има доста дразнители, не мога да предвиждам. Това се случи с Главчев и смятам, че това беше мотив, за който не си струваше да подава оставка. Има доста по-тежки прегрешения в Народното събрание, за които хората нямат съвест и не си подават оставките ”.

Във връзка с подготвяния от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление, който от Движение за права и свободи ще поддържат, Марешки сподели, че няма никакъв късмет в миналото да се слеят с ГЕРБ, само че:

„ Не може да допуснем на власт да се върнат тези, които преди три години хората ги изгониха ".

Бизнесменът народен представител описа:

" Точно през вчерашния ден на летището един юноша, който е от честните членове на Българска социалистическа партия, сподели: " Молете се нашите да не дойдат на власт. Така са огладнели, толкоз се освирепели от апетит ".

По думите му, когато се образува същинска опция, тогава ще поддържа избор на съмнение.

" Към днешна дата ние сме единствената опция. Не ни свързват с корупцията, с приватизацията. В края на мандата ще се окажем отново единствените, които не сме ограбвали българския народ. Хората обаче би трябвало да спрат да имат вяра на подправените вести, тъй като като дойдат изборите, ще стартират още веднъж да приказват глупости ”.

Той даде образец с депутата от Патриотите и някогашен началник на Митниците Емил Димитров-Ревозоро:

" Имах проблем с него, до момента в който разпространяваше подправени вести, че аз популяризирам контрабанда. Сега той сподели, че самичък е схванал, че това не е правилно. Марешки се оказа чист, а бяха основали цяла комисия ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР