След официалното завършване на „Мегзит“, херцогът и херцогинята на Съсекс

...
След официалното завършване на „Мегзит“, херцогът и херцогинята на Съсекс
Коментари Харесай

От какво още се отказва Хари заради Меган? - slava.bg


След формалното довеждане докрай на „ Мегзит “, херцогът и херцогинята на Съсекс се откриват в Калифорния, където живеят майката на Меган Маркъл и всички холивудски звезди.

Засега принц Хари и брачната половинка му не бързат да споделят с почитателите детайлности от новия си живот, тъй че цялата вяра остава при техните другари и познати. Сред тях е английският зоолог Джейн Гудал, която посети херцозите предишното лято и се срещна с дребния Арчи. По думите ѝ, Хари живее „ комплициран живот “ след отдалечаването от фамилията си.

„ Не знам по какъв начин ще се развие кариерата на Хари, само че ние държим непрекъсната връзка. Въпреки че мисля, че сега има сложен живот “, показа Гудол в изявление за Radio Times. Тя добави, че херцогът евентуално ще би трябвало да се сбогува с заниманието си – той и принц Уилям обичат да ловуват. „ Мисля, че Хари ще спре да го прави, тъй като Меган не обича да ловува “, сподели Джейн.

Преди това тя приказва за диалога, който е имала с принц Хари след раждането на Арчи. По време на диалога внукът на кралица Елизабет загатна, че не желае същия живот за сина си. „ Предполагам това значи, че той е завършил с лова “, сподели Гудал, която на няколко пъти гостува на Хари и Меган.

Двамата синове на принц Чарлз в предишното бяха известни с любовта си към лова. През 2014 година в месиите се появи остаряла фотография на Хари, гордо застанал над погубен от него воден бивол в Африка.

Публикацията пристигна в миг, в който Уилям и Хари бяха на лов за елени и глигани в горите на Испания. От известно време двамата братя означават, че са трансформирали навиците си и към този момент се грижат за запазване на дивата природа.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР