След няколко седмици ще има служебен кабинет и нека бъдещият

...
След няколко седмици ще има служебен кабинет и нека бъдещият
Коментари Харесай

При епидемични мерки печелим изборите с 52%, убеден Костадинов

След няколко седмици ще има длъжностен кабинет и дано бъдещият министър на опазването на здравето да не прави грешката на Стефан Янев и да не вкарва зелен документ под непознат напън . Затова прикани водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание.

Според него още на следващия ден би трябвало да бъдат извършени предварителните парламентарни избори. Костадинов е уверен, че в случай че се вкарат някакви противоепидемични ограничения " Възраждане " ще завоюват изборите не с 22, а с 52 %.
 Властта ни даде обещание крепко и умерено лято
Властта ни даде обещание крепко и умерено лято

Няма потребност да се вкарват ограничавания

От " Възраждане " ще отидат на консултациите при президента Румен Радев за сформиране на държавно управление с третия мандат.

От няколко дни се приказва за това по какъв начин би трябвало да се върнат някои от ограниченията за ограничение на ковид, които с помощта на съпротивата на " Възраждане " и всички български жители били отстранени. Някои обаче в този момент се опитвали да създадат нещо друго в средата на лятото.
 Ангел Кунчев: Да не се нагнетява напрежение от летния пик на COVID-19
Ангел Кунчев: Да не се нагнетява напрежение от летния пик на COVID-19

Въпросът е какво ще се случи през септември месец

Костадинов прикани жителите да не съблюдават рестриктивните мерки, в случай че бъдат въведени такива и даде обещание да обезпечи безвъзмездна юридическа помощ , в случай че хората имат потребност от такава.

Няма интерес от усилване на опълчването на обществото, откакто страната по този начин или другояче се разпада по шевовете . Достатъчно сме разграничени, настървени, а това, което имаме потребност, е успокоение и естествен живот. Ако не могат да ни обезпечат естествен живот, най-малко да ни оставят да дишаме свободно .

В противоположен случай " Възраждане " ще провежда митинги, а задачата им ще бъде да не позволяват извращения и принуждение над българските жители, закани се Костадин Костадинов.
 1139 са новите случаи на COVID-19
1139 са новите случаи на COVID-19

През последното денонощие са били сложени 3 266 ваксини
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР