След няколко дни здравето ми се подобри значително! Сега с

...
След няколко дни здравето ми се подобри значително! Сега с
Коментари Харесай

Рецепти с цвекло, които ще подобрят вашето здраве

След няколко дни здравето ми се усъвършенства доста! Сега на драго сърце стартирам моя ден с цвекло!

Цвеклото е един от най-полезните зеленчуци, които могат да бъдат употребявани за лекуване на разнообразни положения на организма ви!

Също по този начин, цвеклото се характеризира с високо наличие на витамин А, С, както и някои минерали, диетични фибри и разнообразни хранителни субстанции.

Зеленчуците и продуктите от натурален генезис се характеризират с безвредна резултатност спрямо медикаментите и лабораторната медицина.

Също по този начин потреблението на плодове и зеленчуци е доста по-икономична от потреблението на създадени артикули.

В някои страни цвеклото се употребява от епохи и оказва помощ на хората да подобрят здравето си, тъй като съгласно проучванията усъвършенства кръвообращението, забавя признаците на стареене и даже предотвратява рак.

Основни преимущества на цвеклото и способи за неговото потребление:

Рецепта 1

Цвеклото естествено намалява кръвното налягане: то също има високо равнище на нитрати, които, когато се трансформират в азотен оксид, спомагат за подобряването на кръвообращението.

Ежедневната консумация на 1 чаша сок от цвекло спомага за разпределяне на кръвоносните съдове и намалява кръвното налягане. За да подобрите резултата му, ви предлагаме тази рецепта:

Съставки:

3 цвекло 2 ябълки 2 стъбла зелена целина Малко парче джинджифил Скилидка чесън

Начин на подготвяне:

Измийте, нарежете и използвайте блендер, с цел да смесите добре всички съставки. Ако сместа е доста гъста, прибавете малко вода.

Консумирайте тази напитка всекидневно!

Рецепта 2

Това средство предотвратява образуването на тумори: флавоноидите в цвеклото предотвратяват образуването на ракови кафези.

За повишение на неговата успеваемост може да употребявате и други естествени съставки с сходни резултати, тъй че ви предлагаме следната рецепта:

Съставки:

Средно цвекло Морков 1 ябълка Чаша вода и малко лед

Начин на подготвяне:

Обелете съставките, нарежете ги и смесете в блендер до образуването на гладка примес. Изпийте коктейлът, до момента в който е пресен!

Рецепта 3

Тази напитка детоксикира черния дроб: цвеклото има способността да понижи натрупването на мазнини в жлъчката, тежките метали и да ускори функционалността на черния дроб.

Вижте още: Настойка от орехови загради за попълване на йодния недостиг

Съставки:

Голямо цвекло Голям лимон

Начин на подготвяне:

Добавете лимонен сок към цвеклото, авансово измито и нарязано, разбийте до гладка примес и изпийте този лековит коктейл незабавно!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР