След новината за премиерата на спомените на които ще се

...
След новината за премиерата на спомените на които ще се
Коментари Харесай

Кога ще започне документалният сериал за принц Хари и Меган Маркъл?


След новината за премиерата на спомените на които ще се появят на пазара от началото на идната година, към този момент е ясно, че на 8 декември, международна стрийминг платформа ще пусне и документален сериал за тях. Какво ще споделя поредицата и по какъв начин ще се отрази на кралското семейство?

Много се спекулира какво ще могат да видят феновете, които на 8 декември, ще застанат пред екраните с цел да видят резултата от многомилионната договорка сред „ Нетфликс “ и семейство Съсекс, подписана през 2020 година.

Според разнообразни източници планът не съдържа скандална информация за кралица Елизабет II, само че съдържа някои тежки детайлности за крал Чарлз III, кралицата консорт Камила, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Филмът е режисиран от номинираната за " Оскар " Лиз Гарбъс. Проектът претърпя редица промени и опасения за забавянето му, а съгласно доста хора, двойката е била подложена на напън, с цел да се откаже от кино лентата.

По време на тържествата във връзка платинения празник на кралицата настойчиво се говореше, че двойката е била изолирана, поради подозрения, че употребява секрети микрофони и камери, с цел да запише материал за кино лентата си, а съгласно други спекулации наличието неведнъж е било променяно, с цел да се стигне до последния вид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР