След новината, че бившият му съотборник е бил задържан след

...
След новината, че бившият му съотборник е бил задържан след
Коментари Харесай

Шави се извини заради Дани Алвеш

След новината, че някогашният му съотборник е бил арестуван след хипотетично нахлуване над жена в каталунски нощен клуб на 30 декември, Шави сподели, че е " в шок " и съобщи, че " се усеща доста зле за Дани ". Треньорът призна, че моментът и формулировката на изказването му са били погрешно преценени, като някогашният испански национал приказва в поддръжка на тези, които са подложени на актове на " принуждение, учредено на пола ".

" Бих желал да изясня нещо, което споделих през вчерашния ден. Мисля, че това, което имах поради, беше неправилно разбрано. Не бях задоволително мощен с думите си. Това е много злокобна и значима тематика. Пропуснах жертвите и считам, че всички тези дейности би трябвало да бъдат наказани. Независимо дали Дани, или някой различен ги прави. Изпитвах съжаление и се оправдавам на жертвата и на другите жертви на тези актове на принуждение, учредено на пола, и този тип обезчестяване.

Като споделих това, скърбя, че Дани е извършил сходен акт. Аз съм шокиран. Цялата ми поддръжка е за жертвата. Вчера не бях прав в думите си, имаше доста рецензии и ги разбирам. Чувствам се зле, в действителност. Не съм имал добър ден. Знам, че гласът ми е доста значим, в този момент съм част от, за мен, най-големия клуб в историята и се усещам зле от това неразбирателство. Може би не бях прекомерно мощен с думите си. Наистина скърбя ", показа Шави.

Алвеш, който имаше два престоя в Барселона и в този момент е без клуб, откакто договорът му беше преустановен в мексиканския Пумас, беше задържан и отведен в съда в Барселона в петък, като арбитър постанови, че той би трябвало да бъде в ареста без гаранция. 39-годишният мъж отхвърля всички обвинявания против него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР