След нежния бой, жената трябва да се вразуми. Ако това

...
След нежния бой, жената трябва да се вразуми. Ако това
Коментари Харесай

Жена-политик в Малайзия: След „нежния“ бой, жената трябва да се вразуми

След " нежния " пердах, дамата би трябвало да се вразуми. Ако това не стане и дамата не се откаже от " инатчийското си държание ", брачният партньор би трябвало да покаже цялата своя суровост.

Коментар на проф. Владимир Чуков, прочут арабист, академични учител и академик в региона на политиката на Близкия Изток и исляма, оповестен в novini.bg

Малайзийските и надлежно обществените медии в редица ислямски страни бяха провокирани от видеообръщение, озаглавено " Съвети на майката ". То е оповестено в Инстаграм от зам.-министъра на фамилията и публичното развиване Зила Мохамед Юсуф на кралство Малайзия. Арабоезичната медия " Ал Арабия " разяснява, че " дейностите на малайзийската жена-политик изрично потвърждават истинността на известната арабска сентенция: " Жената е зложелател сама на себе си. "
Гореспомената жена-политик, която е член на Малайзийската ислямска партия, поучава мъжете " нежно " да удрят своите " твърдоглави " дами, за да ги дисциплинират за непокорното им държание. Освен това " те трябвало да имат държание, което да не предизвика техния брачен партньор ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР