След неделното представяне на Владо Николов във „Фермата“ 3 изглежда

...
След неделното представяне на Владо Николов във „Фермата“ 3 изглежда
Коментари Харесай

Волейболисти на опашка за Фермата 4

След неделното показване на Владо Николов във „ Фермата “ 3 наподобява ще има опашка от волейболисти за идващия сезон на хитовото риалити на bTV.

Първи образецът на треньора си ще последва младата вяра на волейболния „ Левски “ Гордън Люцканов. „ Каза ми, че ще си подаде документите за кастинга на „ Фермата “ 4, тъй като счита, че ще се оправи по-добре от мен “, разкри след излизането си от формата Владо Николов. Той напусна шоуто в интерес на селското момче Яни Андреев, откакто го победи на двубой и изясни, че има много работа с тима на „ Левски “, в който е и Люцканов.

Според волейболната легенда младежът има положителни шансове в предаване като „ Фермата “, в което се изисква и добра физическа подготовка. „ Той е от Ябланица, доста здрав физически, млад и кадърен е. Освен това е обаятелен и харизматичен”, разяснява преимуществата му актуалният му треньор в отбора на сините. Младата вяра е централен блокировач в младежкия народен тим и към този момент показва избухлив темперамент и на терена.

Преди месеци се замеси в скандал, откакто се сби със собствен съотборник от „ Левски “ след загуба на националите на квалификациите за международното при младежите. Той дал отговор на разпределителя Николай Манчев, който му скочил на пердах след пагубното проваляне на тима. Владо Николов обаче елементарни и на двамата си играчи, а явно в този момент единият от тях е решил да му потвърждава качества.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР