След най-малко половин десетилетие спекулации и слухове, Nintendo най-накрая обявиха,

...
След най-малко половин десетилетие спекулации и слухове, Nintendo най-накрая обявиха,
Коментари Харесай

Официално: Една от най-популярните гейм конзоли в историята ще има наследник

След минимум половин десетилетие спекулации и клюки, Nintendo най-сетне оповестиха, че работят по правоприемник на шлагера Nintendo Switch. Хибридната гейм подпора е третата най-продавана система за видеоигри в историята с към този момент над 140 млн. продадени бройки, само че също така и е на пазара от цели 7 години.

Президентът на Nintendo Шунтаро Фурукава разгласи, че ще забележим правоприемник на Switch преди... март 2025 година В обява в X/Twitter той разгласи, че през идващите няколко месеца компанията ще концентрира напъните си върху новите игри за съществуващата подпора. Нов хардуер ще бъде обявен в границите на настоящата финансова година.
 Nintendo се готви да разбие пазара на игри с нова подпора - по кое време да я чакаме
Nintendo се готви да разбие пазара на игри с нова подпора - по кое време да я чакаме

Наследникът на Switch евентуално още веднъж ще е хибрид

Nintendo оповестиха резултатите си за миналата година, като от тях се вижда растеж на облагата при намаляващи продажби на устройства и игри. Важен подробност е, че Switch през 2023 година е имал 123 млн. консуматори - макар " преклонната " си възраст.

Конзолата беше оповестена публично от Nintendo през 2015 година Верни на правилото да залагат на нововъведения и програмен продукт, а не на хардуерна мощност, от японската компания сътвориха портативна подпора, която елементарно може да се закачи и към тв приемник - по този начин съумяха с поредиците за Zelda, Mario и Pokemon да откраднат играчи от мобилните платформи, само че и от PlayStation и Xbox.

Даже и най-интелигентната иновация, обаче, е до време. Switch е с хардуер, който през 2015 година беше страховит, през 2017 година - съответен, само че през 2024 година дори по-евтините Android смарт телефони са от доста до неведнъж по-мощни. Това е очевидно при някои от новите игри, които очевидно отстъпват образно и/или функционално на другите системи.
 Новата подпора на Nintendo донесе стабилен триумф за компанията. Но не за дълго
Новата подпора на Nintendo донесе стабилен триумф за компанията. Но не за дълго

Продуктът бързо доближи до връх

Въпреки това, Nintendo досега само смениха екрана на конзолата с OLED през 2021 година Според изчисленията на Пиърс Хардинг-Ролс от Ampere Analytics, обаче, това е било задоволително за генерирането на облага от над 10 милиарда $ за към 2 години. Експертът, представен от Би Би Си, е на мнение, че новият Switch ще резервира хардуерната формула на предшественика си, само че ще е с доста по-голяма мощност. Очевидно Nintendo имат премного пари, с цел да се оправят със задачата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР