- След националното преброяване, предстои преброяване и на международните шофьори

...
- След националното преброяване, предстои преброяване и на международните шофьори
Коментари Харесай

EURODRIVE ПРАВИ ПРЕБРОЯВАНЕ НА ТИР-ШОФЬОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ

- След националното броене, следва броене и на интернационалните водачи

Тренировъчният център за подготовка на интернационалните водачи EuroDrive основава национална акция за броене на всички интернационалните водачи на територията на България. Идеята произлиза от Преброяване на популацията 2021 година, като си слага за цел да рекапитулира водачите по регионални места и да стане ясно в кой регион на България има най-вече интернационалните водачи.

Всеки водач с Ц или Ц+Е категория може да се включи в преброяването като отговори на няколко въпроса от особено основана анкета. Всички участници в анкетното изследване имат действителен късмет да завоюват електрически скутер, мобилен ледник или ваучер за гориво.

„ След като Преброяване 2021 година завърши е време да създадем нещо по-конкретно. Нашата сфера на работа е транспортният отрасъл, по тази причина считаме, че ще е забавно за всички и най-много за самите водачи да схванат в коя област на България има най-вече интернационалните превозвачи. За тази цел взехме решение да създадем броене вид игра, в която спечелилият няма да бъде единствено един ”, споделят уредниците.

За EuroDrive:
EuroDrive е център за подготовка и подготовка на интернационалните водачи, без значение от тяхната компетентност или добити документи. Обучението е гратис, като след сполучливо довеждане докрай предлага обезпечена претовареност с закрепено възнаграждение във водещи транспортни компании в Европа. Услугата е ориентирана към участниците в пазара на труда в България, посредством професионално развиване в транспортната промишленост, която е с бурни темпове на напредък – предлагайки готови фрагменти, съгласно съответните потребности на специалността.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР