След нашумелият трагичен случай с починалата жена в спешното на

...
След нашумелият трагичен случай с починалата жена в спешното на
Коментари Харесай

Мрежата ври след смъртта на жената в Спешното: Има още много такива случаи

След нашумелият драматичен случай с умрялата жена в незабавното на врачанската болница министър Сербезова заяви, че ще бъде направена инспекция на всички незабавни звена в страната. Както знаем това не е първи случай на умрял човек в резултат от разтакаване по лечебни заведения и административни формалности. Ковид пандемията стана един тип опрощение за нередностите по лечебните заведения, които са от години.

„Недопустимо е бюрократични условия да лишават шанса за живот в обстановка, в която всяка секунда е скъпа. В системата на опазването на здравето би трябвало да се позволяват и задържат хора, които са освен скъпи със своите познания и опит експерти, само че на първо място са индивиди – с хуманно отношение към страдащите. И в това време с професионална мисъл и експедитивност да дадат най-хубавото от себе си, само че и да бъдат емпати, тъй като няма нищо по-ценно от човешкия живот ”, сподели проф. Сербезова.
външна реклама
Хората са съгласни, че медицинските служащи преди всичко би трябвало да са индивиди и несъмнено експерти. Работата им е да лекуват и да избавят човешки животи.

Заплатите в региона на опазването на здравето, да зависят от % излекувани пациенти.
Тогава лекарите ще имат огромен интерес, да излекват пациента ( клиента ), а не да го оставят да почине. Търгува се с живота и здравето на народа ни докога ще продължи това…? Останахме доста малко…???

Личните лекари, ЛИЧНИ ЛИ СА?! ГНИЛОСТТА съдебна експертиза КОРЕНИ ТАМ!!! ПРЕМАХНЕТЕ И НАПРАВЛЕНИЯТА! И ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СИ ТЪРСЯТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ,
Имат си здравни осигуровки!

И в случай че може да се обърне внимание на междинната възраст на медицинските експерти,работещи там.Отговарям-около 55 години!Няма кадри-това е истината!И този проблем ще се задълбочава.

Направете одит освен на незабавните..Посетете базите, мухлясалите мизерни стаи, тоалетни, русенски кревати, мръсни чаршафи, твърда питка с резенче колбас за обяд, хора вървят по потребност в шишета, изписване без епикриза и доста, доста други безчовечен условия и нередности в българската прогнила здравна система!
Причината е ясна! Безхаберие,безобразна здравна система,!Търговци на човешки живот! Ако не и знаят егн-то,какво може да не е обезпечена и няма да им платят!Кой ще поеме отговорността за ужасната психическа контузия на това малко почтено детенце,защото то също е жертва на скапаната “ здравна система“

Сега ли?! Защото има сниман смъртен случай, по тази причина, а за какво няма след хилядите недоволства на хората, по какъв начин ги третират в лечебни заведения, изключително в незабавните отделения?!
Защо едно 6 годишно дете трябваше да види това, че поради персоналната карта майка му спря да диша в коридора, за какво допускате хората да умират по подобен безразсъден метод, не е ли лекарския дълг да избавя живота, а не да го трансформира в купчина хартия за клинична пътека!
Докарахте човещината от индивида да излезе и не – нито това почтено творение ще ви елементарни, нито почернената й майка, нито хората по улиците… Позор!!!

Направиха докторите „счетоводители,прегледите мудни,бавни,ами те пишат по-половин час на компютрите,работят единствено с цел да получават повече,а извън болният се „гърчи „от болки, само че чака с часове,затова и им е толкоз бърза ПОМОЩА

Същото се случи и с майка ми преди две години, само че имахме повече шанс. След като я открих в къщата и паднала и не знаех какъв брой време е престояла, откакто пристигна колата за спешна помощ и установяваха, че е инсулт в НКБ( трета градска) я одобриха в незабавното, към 40 минути престоя в триажа, без да правят каквото и да било, след което споделиха, правихме тест и в случай че е негативен я качваме в отделението. Молих се на вси светии да е негативен, тъй като, в случай че не беше нямаше да лекуват инсулт. Беше негативен. И по този начин след към час,час и половина( при инсулт) я качиха на скенер и по-късно я одобриха в отделението. За наша наслада в неврологичното поделение на тази болница работят невероятни експерти и хора, изключваме санитарките, които са извънредно груби.

За страдание това не е изолиран случай и всеки, който се е докоснал до здравната система ще се съгласи с мнението на хората.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР