След напускането си на кралското семейство принц Хари заведе не

...
След напускането си на кралското семейство принц Хари заведе не
Коментари Харесай

Поредната загубена битка на принц Хари

След напускането си на кралското семейство принц Хари заведе не една и две правосъдни борби за да отбрани достойнството си, и тази на брачната половинка си Меган Маркъл. Ако преди два месеца съдът се изрече в негова изгода по делото срещу британски таблоиди, то този път обстановката в залата е малко по-различна.
 Принц Уилям завидя на принц Хари - по какъв начин Invustus Games подразниха принца на Уелс
Защо Уилям завидя на Хари

Всеки с триумфите си

Тази седмица херцогът на Съсекс загуби делото, което заведе през декември предходната година поради свалената си защита на Острова. Именно това решение той посочи като причина да не се връща постоянно в родината си - боязън за сигурността си и тази на брачната половинка си. 

Но наподобява тези негови думи не са трогнали съдията и той отсъди, че няма нищо " незакономерно " в решението за събаряне на персоналната защита на принц Хари от 2020 година, откакто той самичък се е отказал от привилегиите са на работещ член на кралското семейство.
 Снимка 655725

Също по този начин е открито, че не е имало незаконност в дейностите на Изпълнителния комитет за отбрана на кралски и публични персони, контрактувани за визитите на херцога на Острова.

Адвокатите на потвърдиха пред People, че ще апелират решението на съда.  " Херцогът не желае преференциално отнасяне, а заслужено и законосъобразно използване на личните правила на комитета, като се подсигурява, че той получава същото внимание като другите в сходство със личната им политика ", декларират юристите.
 Принц Хари възмути и Доналд Тръмп - какво разяснява претендентът за президент
Заканата на Доналд Тръмп към принц Хари

Старата омраза наслойка не хваща

Те ще борят до дъно, с цел да потвърдят " поръчков развой " против херцога, който нарушава разпоредбите и заплашва сигурността му. Освен това стана ясно, че принц Хари е декларирал пред съда желанието си да разбере името на съответния човек, който е издал нареждането да бъде свалена защитата му. Какви тъкмо подозрения има, към този момент избира да резервира за себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР