След напрежението и саморазправата с полиция в Куклен, семейството с

...
След напрежението и саморазправата с полиция в Куклен, семейството с
Коментари Харесай

Нападнотото семейство в Куклен: Бабата на пияните припадна, а те изкъртиха вратата и нахлуха

След напрежението и саморазправата с полиция в Куклен, фамилията с 4 дребни деца, нападнато от 20 пияни мъже след забележка за мощна музика, описа за случилото се пред Нова тв. Пристигналите на място екипи на полицията също бяха нападнати. Двама униформени са ранени. Според полицията спорът не е етнически, а битов.

В неделя следобяд Николай Шаламанов помолил съседите да понижат музиката, тъй като внуците му спят.

" Един път, повторно ги предупредихме и на третия път към този момент пристигна тяхната баба, която сподели, че не може да ги вразуми. И след това погледна от оградата и видя, че нейните двама внуци бяха скочили на оградата. Тя, като видя това, й прилоша и ми падна в краката. През това време щерка ми взе едно шишенце с водичка, с цел да я свестим. Нямаше и 10-15 секунди и безусловно всички пристигнаха тук, през входната врата и нахлуха - може би към 20-30 индивида за разпра ", описа Николай.

Изкъртили външната врата на къщата му.

" Нито сме ги обиждали, нито нищо. Опитаха се да ме ударят, обаче не съумяха. Изтласкахме ги, колкото можахме, до входната врата ", добави Николай.

" Да, фактически има хвърлени камъни по полицейския автомобил, в резултат на което са счупени стъклата. Има нанесен един удар на полицейски чиновник, който е бил в автомобила ", заяви Атанас Илков, шеф на ОДП на Министерство на вътрешните работи, Пловдив.

В махалата всички отхвърлят да са нападали служителите на реда. Твърдят, че те са били жертва на принуждение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР