След напрегната вечерна резервация, изпълнена с напрежение, трудности и специални

...
След напрегната вечерна резервация, изпълнена с напрежение, трудности и специални
Коментари Харесай

Шеф Виктор Ангелов не си поплюва, посочи вратата на още един от Hell’s Kitchen

След напрегната вечерна резервация, изпълнена напрегнато, компликации и специфични посетители в ресторанта на Hell’s Kitchen България, началник Ангелов взе решение Силвия да напусне надпреварата вечно. Тя и другият номиниран Дани Спартак трябваше да водят тимовете, само че изненадата, която Виктор Ангелов им сервира, бе, че няма да водят личните си тимове, а конкурентните.

В началото на епизода тримата номинирани Нина, Силвия и Дани трябваше да впечатлят началник Ангелов с обичайната българска супа, само че набирането на продуктите за нея се оказа по-голямото тестване за тях. Виктор Ангелов остана доста впечатлен от пилешката чорба на Нина и тя получи назад готварската си куртка, а Силвия и Дани продължиха да се борят за оставането си в надпреварата.

След като Силвия поведе сините, а Дани – алените, и двата тима изпитваха друг тип усложнения. Поръчките на алените сe бавеха поради неправилното систематизиране на станциите от Дани, а сините трябваше да се оправят без капитан, тъй като Силвия не успяваше да ги поведе и провежда. Напрежението бе в допълнение подсилено и от специфичните посетители, а в един миг Виктор Ангелов реши да вкара един от тях – 100 Кила в синята кухня, с цел да стимулира по-добре експертите и най-сетне да получи мечтаната си полента.
След разбъркване по станциите, работата при алените потръгна и те бързо съумяха да издадат поръчките си, само че сините изоставаха от ден на ден и повече, до момента в който най-после началник Ангелов не се принуди да ги изгони от кухнята. Така от синия тим бяха излъчени още двама номинирани – Филип и Марко, а решението на Виктор Ангелов бе изрично – Силвия да се раздели с останалите и с фантазията за 100 000 лв. и работа в неговия ресторант.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР