След налаожените западни санкции спрямо Русия заради войната в Украйна

...
След налаожените западни санкции спрямо Русия заради войната в Украйна
Коментари Харесай

След санкциите: Air Serbia с огромен ръст на полетите Белград-Москва

След налаожените западни наказания по отношение на Русия поради войната в Украйна и затвореното за съветски и европейски самолетни компании небе, полетите Белград-Москва бележат същински взрив. Сръбската самолетна компания Air Serbia към този момент е европейски " хъб " за руснаците, разясняват представители на авиоиндустрията.

Руските медии осведомят, че Air Serbia към този момент е поискала от регулатора Росавиация откриването на още честоти по линията до Москва, както и че самолетната компания има намерение да разшири флота си с спомагателни самолети от миноритарния притежател Etihad Airways, с цел да поемеа засиленото търсене.
 Задръстване в небето над България
Задръстване в небето над България

Очакваният растеж на въздушния трафик в българското въздушно пространство е с към 40 на 100

Русия към този момент се обърна към съветските жители, които желаят да се приберат в страната, да го създадат през Белград, който по този начин или другояче е и ена от дребното им варианти сега.

Руски авиоексперти разясняват, че това е добра вест за жителите на Русия, само че напълно няма да спре тежката рецесия, в която към този момент се намира локалният авиосектор. Това е по този начин, тъй като увеличението на броя на полетите не е провокирано от упованията на туристите, а от затварянето на всички други благоприятни условия за хвърчене до и от Европа.

И въпреки всичко, през днешния ден Сърбия към този момент е самобитен " хъб ", през който руснаците, които би трябвало да влязат на териотрията на Европейския съюз поради бизнес каузи, ще би трябвало да го създадат посредством прикачване в сръбската столица. В този смисъл със Сърбия все още се конкурират шепа самолетни компании, измежду които най-голямата е Turkish Airlines.
 И Съединени американски щати затварят небето си за съветски самолети
И Съединени американски щати затварят небето си за съветски самолети

Ще се задълбочи ли рецесията във веригите за доставки?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР