След началото на нахлуването на украинските въоръжени сили в района

...
След началото на нахлуването на украинските въоръжени сили в района
Коментари Харесай

Русия евакуира повече от 121 хиляди жители от граничните райони на Курска област

След началото на нахлуването на украинските въоръжени сили в региона на Курск, п овече от 121 хиляди души бяха евакуирани от девет региона на региона, съобщи ТАСС, базирайки се на данни на съветското министерство на изключителните обстановки.

В отчета на организацията евакуацията се назовава " преселване ". Преди това управляващите на Курска област оповестиха цялостна или частична евакуация от районите Суджански, Беловски, Рилски, Лговски, Болшесолдатски и

Според Министерството на изключителните обстановки, хората се одобряват в центрове за краткотрайно настаняване   в 11 района , в това число центрове за краткотрайно настаняване в областите Москва, Твер, Кострома и Тула, както сподели ръководителят на района Алексей Смирнов предходната седмица.

180 хиляди поданици на района подлежат на евакуация. В същото време Министерството на изключителните обстановки в Курска област предизвести за изпращане на подправени писма за евакуация на жители, без да прецизира жителите на кой регион ги получават.
 Продължава евакуацията и в Белгородска област
Продължава евакуацията и в Белгородска област

Спира се влизането в 5 обитаеми места
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР