След МВР започва проверка на сигналите за междусъседския конфликт с

...
След МВР започва проверка на сигналите за междусъседския конфликт с
Коментари Харесай

След убийството на Владимиров: Проверяват се сигналите за междусъседския конфликт


След Министерство на вътрешните работи стартира инспекция на сигналите за междусъседския спор с обвинявания за убийството някогашен служител на реда упрекнат. По думите на съседи са подавани голям брой сигнали против 52-годишния мъж, а психологът даже е предизвестил служителите на реда за вероятно закононарушение.

Спасов е работил е работил 4 години в системата на Министерство на вътрешните работи, има влезнала в действие присъда от Софийския областен съд. Това демонстрира информация за правосъдното му минало.

Съдебната информация демонстрира, че от 1996 година 52-годишният мъж има влезнала в действие присъда от санкция за това, че е придобил, държал и предал на друго лице нелегално оръжие и муниции. Осъденият не е платил санкцията от 500 лева до ноември 2000 година.

„ Той е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи толкоз обратно във времето, мисля, че повече от 20 години. Така че не мисля, че е подходящо да вършим такава отпратка. По-скоро въпросът, който слагаме, е и ще има отговор на този въпрос и надлежно ще има ограничения и дейности против хората, които не са си свършили работата “, разяснява служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР