След многократни опити автомобила им да бъде избутан от камион

...
След многократни опити автомобила им да бъде избутан от камион
Коментари Харесай

Агресия на пътя след изпреварване в тунел: Семейство твърди, че е било нападнато от шофьор на камион

След многократни опити автомобила им да бъде избутан от камион на пътя, Марияна Маркова и брачният партньор ѝ настояват, че са били удряни с юмруци и плесници от водача на камиона, откакто отбили.

По думите им, причина за експанзията станало изпреварване в тунел, което подразнило лидера на тежкотоварното транспортно средство. Неговата версия обаче, е друга. Водачът на камиона обаче твърди, че нападнатият е бил той.

Действието се развива на автомагистралата от Перник към София.

„ Когато излязохме от тунела, водачът на камиона съвсем ни избута в мантинелата. На отбивката на Мало Бучино бяхме избутани от товарния автомобил, само че с помощта на бързата реакция на брачна половинка ми успяхме да спрем на сантиметри от дълбоката канавка ”. Това описа в ефира на „ Здравей, България ”  Марияна Маркова.

„ Те бяха пред мен и стопираха в спешното платно. Тогава мъжът слезе от колата и започнахме да приказваме за това, че в тунела не изпреварвало и имало ограничаване на скоростта. Жената обаче беше много нападателна. напряко се вцепених от нея. Започна да ми скача и да ми дърпа облеклата. В интерес на истината я бутнах встрани. Тогава мъжът ѝ ми скочи. Бутнаха ме в канавката и започнаха да ме удрят. Имам синини и натъртвания още ”, съобщи пред NOVA Сергей Богев, водачът на камиона.

Марияна Маркова отхвърля изказванията на лидера на камиона и съобщи, че ще търси правата си по правосъден път. От компанията, с чийто камион е станал случаят, обявиха, че лидерът към този момент е освободен от работа. Шофьорът е бил в изпитателен период все още на случая.

Работодателите му го разказват като извънредно мирен и спокоен човек и обявиха, че са сюрпризирани от реакцията му. Но от компанията обявиха, че без значение какво е предизвикало експанзията, сходни реакции не се толерират. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР