След многобройните опити да закърпят отношенията си, Саня Борисова и

...
След многобройните опити да закърпят отношенията си, Саня Борисова и
Коментари Харесай

Саня Борисова: Разводът с Ники вече е факт

След многочислените опити да закърпят връзките си, Саня Борисова и Ники Илиев към този момент публично са разведени. Новината разкри самата актриса. "Разделихме се дефинитивно. От преди два дни публично сме разведени. Всичко беше огромно тестване, тъй като се разделихме преди две години ", изясни в "На кафе " тя, като акцентира, че с някогашния й сътрудник остават в прелестни връзки.



Чаровната дама не скри, че с Ники са имали вярата, че ще могат да продължат дружно. "Надявах се, че нещата могат да се трансформират и по тази причина си дадохме време. Но се убедихме и двамата, че няма по какъв начин да се случи това. В момента сме по-близки от всеки път. Мога да кажа, че директно след самия бракоразвод си казахме намерено толкоз доста неща и се почувствахме толкоз близки. Опредлено ще се поддържаме за бъдеще ", безапелационна е тя. След формалната им разлъка, любимиата им лабрадорка Анджи остава при Илиев, който главно ще се грижи за нея, стана ясно още от изявлението й при Гала. "Много я обичам, само че ми е мъчно да я виждам, тъй като изисква доста време и грижи. Но на следващия ден ще ми я докара за няколко дни при мен ", описа актрисата.

View this post on Instagram
A post shared by Sanya Borisova (@sanya.borisova) on Apr 21, 2020 at 6:52am PDT

Оттук нататък Борисова ще търси и нови изяви в радикално друго занятие от досегашното си. Тя е следващата родна звезда, която е решила да става фешън дизайнер. За задачата тя ще прави спортно-елегантна мода, с цел да може да се котира при повече клиенти, които вероятно биха харесали стилните й творения. "Ще потегли с онлайн продажби, с цел да видя по какъв начин ще се случат нещата. Не е нещо извънредно амбициозно, не го и върша за облага, а като първо време за наслаждение ", изясни Саня.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР