"След месеци сглобяване на предпроизводствени автомобили, тази сутрин нашият първи клиентски автомобил слезе

...
"След месеци сглобяване на
предпроизводствени автомобили, тази
сутрин нашият първи клиентски автомобил
слезе
Коментари Харесай

Исторически момент: Rivian стартира серийното производството на електрическия пикап R1T

"След месеци сглобяване на предпроизводствени коли, тази сутрин нашият първи потребителски автомобил слезе от поточната ни линия в Нормал ", заяви в обществената мрежа Twitter Ар Джей Скериндж, създател и изпълнителен директор на Rivian. "Това стана допустимо с общите старания на колектива. Нямаме търпение да ги доставим на нашите клиенти! "

От публикуваните от Rivian снимки разбираме, че първите серийни представители на марката са на 100% електрическия пикап R1T, който обещава свободен пробег от до 640 километра, като в същото време предлага невиждани към момента за сериен автомобил пътно поведение, офроуд благоприятни условия и многоприложимост.



Цената на Launch Edition серията на е избрана на 75 000 щатски $, а модификациите Adventure и Explore, които ще бъдат налични от януари 2022 година на 75 000 и 65 000 $. Rivian R1S Launch Edition се предлага против 77 500 $, а Adventure и Explore версиите против надлежно 77 500 и 70 000 долара.

През февруари предходната година Amazon инвестира внушителните 700 млн $ в Rivian, а през април започващата компания обяви и инвестиция от 500 милиона долара от страна на Ford.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР