След месеци, прекарани в питания "Бременна ли е Златка Райкова

...
След месеци, прекарани в питания "Бременна ли е Златка Райкова
Коментари Харесай

Златка Райкова и Благой Георгиев чакат бебе наесен

След месеци, прекарани в питания "Бременна ли е Златка Райкова или не е? ", в този момент имаме отговор на този въпрос и удостоверение.

Златка Райкова е бременна с първото си дете. В предаването Папараци, излъчено в неделя вечерта, стана ясно, че плеймейтката, която към този момент е брюнетка, е бременна в петия месец и двамата с някогашния футболист Благой Георгиев чакат появяването на бебето през септември.

Това ще е четвъртият правоприемник на Благой. Той има две деца от някогашната гимнастичка Христина Витанова - Йоанна (9 г.) и Давид (5г.), и наследник Елай (на 2г. и половина) от някогашната си брачна половинка Есмер Омерова, с която подписаха брак през 2015 година и се разведоха през 2018 година

От няколко месеца някогашният футболист има сериозна връзка със Златка Райкова, като двамата бяха участници и в риалити формата ВИП Брадър 2018 година, където Георгиев изиска годежен пръстен, с цел да предложи брак на обичаната си, само че това и по този начин не се случи по време на риалитито.

В края на годината Благой въпреки всичко зададе значимия въпрос. Бившият футболист и плеймейтката се сгодиха точно на Коледа пред погледите на най-близките си. Спекулациите за бременността на Златка не закъсняха, а в този момент към този момент стана ясно, че тя е бременна с първото си дете.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР