След месеци на обучение и подробно планиране, най-международният екипаж, който

...
След месеци на обучение и подробно планиране, най-международният екипаж, който
Коментари Харесай

Международен екипаж получи разрешение за 3-ти комерсиален полет до космическата станция

След месеци на образование и в детайли обмисляне, най-международният екипаж, който до момента е посещавал Международната галактическа станция, получи позволение да изстреля на върха на ракета Falcon 9 на SpaceX в четвъртък, с цел да стартира двуседмична изследователска задача, третият напълно комерсиален полет до орбиталния аванпост.

С пенсионирания астронавт на НАСА Майкъл Лопес-Алегрия и италианския втори водач Валтер Виладей в контрола, обкръжен от турски експерти по задачата Алпер Гезеравци и Marcus Wandt от Швеция, Falcon 9 беше надъхан за политане от историческата площадка 39A в галактическия център Кенеди в 16:49 ч. EST.

Първоначално изстрелването беше планувано за сряда, само че SpaceX подреди 24-часово закъснение, с цел да приключи прегледа на работата за справяне с евентуален проблем с парашутите на капсулата Crew Dragon.

Soyuz MS- Командирът на 24/70S Олег Кононенко и двамата му членове на екипажа, Николай Чуб и астронавтът на НАСА Лорал О'Хара, дружно с командира на екипажа на НАСА...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР