Съвети за инвестиране в злато, които възрастните хора трябва да знаят

...
След месеци на обнадеждаващи новини за инфлацията, нов доклад за
Коментари Харесай

След месеци на обнадеждаващи новини за инфлацията, нов доклад за юли всъщност показа, че инфлацията отново се покачва с 3,2%. Тъй като референтният лихвен процент в момента е на 22-годишен връх, а ипотечните заеми са по-скъпи от всякога от 2000 г. насам, много американци може да са загрижени за икономическото си благосъстояние. Това е подходящо време за преглед на инвестициите за възможности за намаляване на разходите и увеличаване на крайния резултат.

Във времена на инфлация, каквито преживяваме сега, някои инвеститори се обръщат към златото. Въпреки че златото може да бъде надеждна инвестиция за хора от всички възрасти, на него често разчитат възрастни хора, които искат да диверсифицират своите пенсионни спестявания.

Въпреки че златото може да бъде надежден хедж срещу инфлацията, както всяка друга инвестиция, има някои по-добри начини да се подходи към него от други. Това е особено вярно за по-възрастните американци, които може да имат по-малък разполагаем доход и може да разчитат на своите пенсионни спестявания и социално осигуряване. По-специално за тези инвеститори е полезно да знаят някои съвети за инвестиране в злато, за да подобрят по-добре възвръщаемостта на инвестициите си.

Започнете, като проучите възможностите си за инвестиране в злато, като поискате безплатен комплект за инвеститори тук сега.

Съвети за инвестиране в злато, които възрастните хора трябва да знаят

Ето три съвета за възрастни хора, които искат да инвестират в злато сега.

Има множество опции за избор

Докато традиционната златна IRA вероятно е най-добрият и най-надежден начин за инвестиране в пенсиониране за възрастни хора, това не е единственият начин. Има много начини да започнете да инвестирате в благородни метали, вариращи от IRA за злато до ETF за злато до фючърси на злато и други. Така че направете проучване, за да сте сигурни, че попадате в най-добрия тип за вас и вашите финансови цели.

Има и множество компании, инвестиращи в злато, с които да работите. Въпреки че това е положително, има някои компании, които имат по-добра репутация от други, така че направете проучване, прочетете отзиви и говорете с други инвеститори в злато за тяхната обратна връзка. Оттам нататък ще можете по-уверено да изберете правилния тип инвестиция в злато за вас.

Започнете с безплатен комплект информация за IRA за злато тук сега.

Не превишавайте ограничения

Поради уникалната си позиция сред потенциалните инвестиции, повечето експерти препоръчват да ограничите инвестицията си в злато до относително малка част от цялостното ви портфолио. Това обикновено не трябва да надвишава 5% до 10% от вашето портфолио, въпреки че точната цифра може да е по-малка в зависимост от точната ви възраст, цели и планирано време за инвестиция. Това е така, защото златото е по-надежден начин да защитите и диверсифицирате текущите си спестявания, отколкото да увеличите печалбите си.

За да направите ефективно първото, ще искате да сте сигурни, че сте инвестирали в точната сума сега — и да бъдете достатъчно гъвкави и способни, за да коригирате тази сума през идните години.

< h3>Няма да направите доход за една нощ

Една от причините инвеститорите да не надвишават лимита за инвестиране в злато е, че златото обикновено не се счита за инвестиция, носеща доход. Да, това обикновено (но не винаги) ще помогне да поддържате другите си инвестиции на повърхността (тъй като цените на златото обикновено се покачват, когато доларът е по-малко ценен).

Но не може да се разчита, че ще донесе приходи за една нощ или дори за няколко седмици или месеци, както могат по-променливите инвестиции, като акции. Вместо това златото е по-добра дългосрочна инвестиция, която потенциално можете да продадете с печалба през идните години.

„10 унции злато, закупени преди 23 години през 2000 г., биха стрували около 2800 долара“, каза Мел Матисън, CFP, специалист по финансови услуги и консултант, наскоро пред CBS News. „Сега едно дете, родено тогава, ще има почти 20 000 долара, може би точно достатъчно за първоначална вноска за начален дом.“ Имайте това предвид, докато инвестирате и разберете, че докато златото вероятно ще генерира доход, значителната сума, на която се надявате, е малко вероятно да дойде за една нощ.

Научете повече за инвестирането в злато тук сега.

Заключение

Възрастните хора, които искат да инвестират в злато, може да могат да се възползват от неговата надеждност и диверсификация на портфолиото, особено във времена на икономическа несигурност, каквито преживяваме в момента. За да се възползват наистина от инвестирането в жълтия метал обаче, те първо трябва да проучат всички свои възможности, за да се уверят, че започват с правилния вид. Те също така трябва да разбират своите ограничения и да инвестират само в точната сума (в точното време). И накрая, възрастните хора трябва спокойно да разбират дългосрочните ползи от инвестирането в злато и да разчитат по-малко на метала като бърза алтернатива, генерираща доход.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР