След малко започва финалът в Лига Европа – дано сте

...
След малко започва финалът в Лига Европа – дано сте
Коментари Харесай

Балъков: България е страната, която най-малко инвестира в спорта

" След малко стартира финалът в " Лига Европа " – нека сте видели на какъв стадион ще се играе в Будапеща. Има 5-6 страни като Унгария, които влагат над 1,2% от бюджета си във футбола, не в спорта, а във футбола единствено! България на този декор е с 0,06%! Ние сме страната, която минимум се интересува от спорт и това би трябвало да се промени ", приключи по тематиката четвъртият в света от САЩ`94. Той отхвърли да разяснява бъдещето си в Септември, само че акцентира, че в клуба се работи вярно, има доста гении с капацитет, който би трябвало да се развива, и е подготвен постоянно да оказва помощ, даже и да не остане на поста старши треньор.  

Нашият феърплей е малко български, нямам доказателства, само че проблемите в нашия футбол са много дълбоки, разяснява легендата Красимир Балъков след загубата с 0:1 на неговия Септември във Варна от Спартак, която дефинитивно дефинира и двата тима като изпадащи от Първа лига.

Мога да потвърдя думите на Димитър Димитров-Херо, че Септември игра безспорен феърплей в плейофите за оставане, само че в другите мачове имаше един бездънен български феърплей, който е друг от европейския. Не желая да влизам в детайлности, нито съм органа ", възмути се вълшебният полузащитник на немския Щутгарт от втората половина на 90-те години. Той направи отпратка към трагичния край на Бундеслигата, при който Байерн стана първенец безусловно под носа на Борусия Дортмунд, който загуби на своя стадион от Майнц, който пък не играеше за нищо. Според него българският футбол ще го бъде, когато и страната се вдигне.

Старши треньорът на Септември Красимир Балъков разяснява загубата с 0:1 от Спартак Варна, в резултат на която отборът му отпадна във Втора лига. Той съобщи, че води диалози с шефовете на Септември и желанието му е да остане отпред на тима. Балъков засегна още тематиките за феърплея в шампионата и вложенията, които българската страна прави в спорта.  

„ След мача Септември изпада, само че в случай че всички мачове се играят по едно време, сме длъжни да дадем всичко от себе си. Единствено мога да бъда удовлетворен от този мач. Това беше най-хубавия ни мач. Освободени, без напрежение. Опитаха се, дадоха всичко от себе си момчетата. Ако не престават по този начин, следващата година още веднъж ще влязат в efbet Лига “.
„ Работата ни е да се занимаваме с футболистите, да се опитваме да ги балансираме душевен, да им разбираем, че няма нищо ужасно. В спорта един печели, различен губи. Когато футболистите са освободени душевен, можем да извлечем максимума през 90-те минути “, добави Балъков. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР