След мълчание, продължило няколко месеца, Уил Смит се опита да

...
След мълчание, продължило няколко месеца, Уил Смит се опита да
Коментари Харесай

Ще приеме ли Крис Рок извинението на Уил Смит

След безмълвие, траяло няколко месеца, Уил Смит се опита да се извини на Крис Рок и неговото семейство за случилото се на Оскарите.
 Уил Смит, Крис Рок и мненията след видеото с извинението на артиста
Уил Смит се извини, само че приема ли го Крис Рок

Смята ли се за жертва комедиантът

Също по този начин и да отговори на някои въпроси на почитатели, които най-често е срещал през тези месеци. Е, не можем да кажем, че извинението му се получи тъкмо както той си го е представял, тъй като реакциите след него не бяха изключително положителни.

Мнозина съзряха опит на артиста да почисти имиджа си и да зарови най-сетне тематиката, с цел да може да продължи напред. От видеото разбрахме, че Смит се е опитал да се свърже с Крис Рок, само че е получил отговор, че комедианта не желае да беседва с него сега, а когато е подготвен, това ще се случи.

В последна сметка, значимо е дали извинението под формата на видео е било по някакъв метод признато от Рок. Източници, близки до комедианта, споделят пред Entertainment Tonight, че Крис Рок няма никакво желание да се свързва с сътрудника си.

Като източници също слагат под подозрение извинението на Смит. Твърденията са, че артистът има потребност необятната аудитория да му елементарни, а не комедианта. Пред People различен източник споделя, че случилото се тормози повече Уил Смит, в сравнение с Крис Рок.

И че комедианта няма потребност да приказва за шамара. А фактът, че се включва смешки за случилото се в шоутата си приказва, че го е преодолял.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР