След мача от груповата фаза на Лига Европа, Лудогорец-Бетис, Спортно

...
След мача от груповата фаза на Лига Европа, Лудогорец-Бетис, Спортно
Коментари Харесай

Ръководството на шампиона Лудогорец гостува в Община Дряново

След мача от груповата фаза на Лига Европа, Лудогорец-Бетис, Спортно техническия директо на ПФК „ Лудогорец “
Георги Карамнджуков, гостува на постоянното съвещание на ОбС-Дряново, провело се на 28-октомври /петък/ и бе посрещнат с наслада от всички общински съветници.

Футболния началник на първенците от Разград, заявява поддръжка и изрече благодарности на управлението на Община Дряново, съобщи приветствен адрес на Кмета Трифон Панчев и Председателя на Общински съвет – Тодор Георгиев. Адмирира екипа за отличните спортни бази в Дряново и село Царева морава, за положителните условия и полаганите грижи за развиването на Детско юношеската школа на „ Локомотив “ Дряново и пожела триумф на мъжкия внушителен тим.

Караманджуков подари 5 топки за детско юношеската школа и две топки от Шампионска лига за Мъкия тим на дряновските железничари! Караманджуков заявява, че при първа опция Лудогорец ще лагерува в Дряново. Делегацията от Разград направи обиколка и посети историческите монументи на културата в Дряново – Исторически Музей на Колю Фичето, Мостът над Дряновска река издигнат през 1861 година също от Майстор К.Фичето и именития Дряновски манастир.

„ Щастлив съм на споделеното доверие, с такива огромни другари! Радвам се, че толкоз авторитетни личичности поддържат нашите начинания. Спокоен съм за развиването на спорта в Дряново! Ние имаме доста надарени деца и се веселя, че заедно с треньорите на спортните клубове предоставяме положителни условия за спортно техническия развой на децата и имам вяра, че триумфите и успехите ще продължът да славят на Дряново “. Заяви Тодор Георгиев – Предеседател на Общинския съвет в Дряново.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР