След мача между националните отбори на България и Унгария лидерът

...
След мача между националните отбори на България и Унгария лидерът
Коментари Харесай

Борисов поиска оставката на Борислав Михайлов след фиаското с мача срещу Унгария

След мача сред националните тимове на България и Унгария водачът на ГЕРБ Бойко Борисов написа: " До Борислав Михайлов - след толкоз кръв, иди си! ".

В обявата си във Facebook някогашният министър председател, който, като се изключи че има номинация за футболист на годината, беше и основен секретар на Министерство на вътрешните работи по времето на Симеон Сакскобургготски споделя:

" А тези, които разрешихте митинг, след който София е в пламъци и водни оръдия, а жители, почитатели и полиция се бият - не ставате! Поемете отговорност! "

Не излиза наяве кои тъкмо са " тези ", които следва да поемат отговорност - дали Столична дирекция на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, политическото управление на министерството, или всички дружно.

" Слабости в организацията за митинга против Българския футболен съюз (БФС) не е имало, само че при безредиците в центъра на София са ранени много служители на реда, а футболни почитатели са били арестувани. ", заключи по-рано обстановката пълководец Иванов от Столична дирекция на вътрешните работи на къса конференция с публицисти.

Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи не разполага с съответни данни за броя на ранени и арестуваните. Голяма част от задържаните са крайни футболни почитатели - така наречен ултраси, които са почнали вандалските прояви непровокирано, изясни Иванов.

Според кмета на София Васил Терзиев измежду ранените има и четирима служители на реда.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР