След Лулчева следва поредица от мимолетни връзки, но никоя дама

...
След Лулчева следва поредица от мимолетни връзки, но никоя дама
Коментари Харесай

Те Ти Булка Спасовден: Свидетели Проговарят За Тайните Биологични Деца На Слави Трифонов!

След Лулчева следва поредност от мимолетни връзки, само че никоя дама не съумява да грабне сърцето на Дългия, до момента в който през 1997-а той не се среща с психоложката Магдалена Ангелова. Той се влюбва безумно в нея, само че известно време са единствено другари. Хубавицата е до Слави в един от най-тежките му моменти – когато от ефира на Българска национална телевизия смъкват предаването му „ Хъшовете “.

Цяла България схваща за любовта им, когато по време на концерта си през 2000 година той афишира, че я обича безумно. „ Това е единствената жена, която ме направи непрофесионалист за 2 минути “, са думите на Слави тогава. Това е и единственото обществено самопризнание на Трифонов в обич към която и да е жена в живота му.

Въпреки огромната си обич обаче многочислените изневери на Трифонов поставят завършек на връзката им, както и една несполучлива бременност, приключила със импровизиран аборт. Въпреки всичко обаче връзките сред двамата остават мощни. Трифонов оставя на Маги мезонет в „ Драгалевци “ като подарък, а пък тя споделя, че той ще остане един от най-важните мъже в живота ѝ.

Няколко години след раздялата им Трифонов съумява да се влюби още веднъж. Балерината Галя съумя да завърти главата му и даже да заживеят дружно. Двaмaтa имaxa дocтa cepиoзни взaимooтнoшeния и дopи Слави я бeшe нaпpaвил глaвнa бaлepинa. Според осведомени обаче тежкият темперамент на Трифонов е станал причина двамата да сложат завършек на връзката си.

„ Тя го обичаше безумно. Искаше да прекара живота си с него, само че една негова дума постави завършек на всичко. Галя забременя и беше доста щастлива, само че той не беше подготвен да стане татко, може би не я обичаше толкоз.

Тя направи аборт, което постави дефинитивно завършек на тяхната връзка “, описват близки до шоумена.

Малко откакто я уволнява дружно с целия балет, Дългия стартира връзка с Алекс Раева. Певицата е може би единствената, която си е тръгнала с високо вдигната глава от леглото на Дългия, и може би единствената, която не е претърпяла аборт.

Въпреки горчивия опит с връзките с балерини и певици Трифонов още веднъж бе паднал в клопката на една от танцьорките си. Той имаше дългогодишна връзка с балерината Мартина Огнянова. Според хора от шоуто това, което го е привлякло, е независимостта на хубавицата, както и това, че тя не го употребява.

Според някои двамата се разделили поради връзката на Мартина с боксьора Коко. Други пък споделят, че импровизиран аборт е станал причина любовта сред двамата да се разсъхне. Слави към този момент знаел, че е болен и когато научил за бременността на Мартина, не приел добре нещата. От терзание тя изгубила бебето още в самото начало.

Тогава нещата сред двамата почнали да вървят към своя край. Слави изрично декларирал, че не желае деца. След няколко години взаимен живот Огнянова напусна Трифонов и през днешния ден е щастлива с боксьора, от който има две деца, а историята с Дългия е оставила единствено болежка в нея, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР