След куп перипетии и проблеми, с които Еди Хърн и

...
След куп перипетии и проблеми, с които Еди Хърн и
Коментари Харесай

Къде да гледаме сблъсъка Александър Поветкин - Дилиън Уайт

След куп премеждия и проблеми, с които Еди Хърн и компания се сблъскаха през последните месеци, най-сетне дълго чаканият реванш сред Александър Поветкин и Дилиън Уайт ще се реализира. Зрелището в тежка категория на професионалния бокс е довечера и упованията са за доста оспорван дуел. 
През предходната година съветският деец направи ефектен поврат против английския бияч и, макар че два пъти беше пратен в нокдаун, Поветкин откри междина в отбраната на Уайт и с жесток ъперкът в брадичката завоюва мача. Сега залогът сред двамата е още по-голям. 
 Андреа пусна видео от Уембли сцена преди мача на Пулев Андреа пусна видео от " Уембли сцена " преди мача на Пулев
Бившата половинка на кандидата за международната купа в бокса Кубрат Пулев - Андреа, качи няколко фотоси и видео в персоналния си п...
Победителят в днешната борба ще се трансформира в наложителен кандидат за международната купа в тежка категория на WBC. В момента тя е владеене на Тайсън Фюри, само че е допустимо да бъде овакантена предвид на обстоятелството, че британецът ще има две борби против Антъни Джошуа, единствено първата от която се чака да бъде обединителна за поясите в профибокса. 
Подробности за
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР