След куп неудачи в личния си живот Слави Трифонов най-накрая

...
След куп неудачи в личния си живот Слави Трифонов най-накрая
Коментари Харесай

Слави Трифонов най-накрая е открил жената

След куп неудачи в персоналния си живот Слави Трифонов най-сетне е разкрил дамата, с която има късмет да остарее. Това е 22-годишната някогашна гимнастичка Снежана Дечева.

Момичето е неустоима хубавица – с прелестни черти на лицето и впечатляващи форми. Двамата се срещат малко преди турнето на Дългия „ ИТН “ в Лондон в зала „ Арена “ през юни.

Снежана танцува на концерта му дружно с останалите девойки от ансамбъла.

Още при запознанството си със Снежана Слави бил впечатлен от нея, последвала покана за вечеря. Дали сега те е тръпка на Трифонов може единствено да се гадае. Според близки до водещия той постоянно й звънял, като по този начин не давал опция да не помни запознанството им преди година, написа „ България Днес “.

Самият Слави в последно време е много изменен и очевидно по-спокоен. Кариерата на Снежана завърши прекомерно бързо. Тя стартира да се занимава професионално с гимнастика през 2012г. През идната година взе присъединяване в съревнование за Световната купа, а по-късно се показа на международното в Киев.

Синеоката гимнастичка по този начин и не съумя да се снабди със славата, която завоюваха съотборничките й. През 2016-а след голям брой травми тя постави завършек на кариерата си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР